Kotletai su pomidorais

Kotletai su pomidorais

5 (1 įvertinimai)

5-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kotletus kepkite neįprastu būdu – su pomidorais! Jums ir jūsų šeimai šis patiekalas tikrai patiks. Kotletai su pomidorais yra labai paprasti, bet neįprasti - išbandykite. Atkreipiu jūsų dėmesį į nuostabų kotletų su pomidorais receptą. Tokiems kotletams tinka beveik bet koks garnyras – nuo ​​makaronų iki troškintų daržovių, bet bus skanu – ne tas žodis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Balta duona
    1 riekelė
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Sūris
    150 gramų (kietas)
  • Žalumynai
    pagal skonį (petražolės, krapai)
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Česnaką nuvalome ir perleidžiame per „česnako spaudą“.
    1. Česnaką nuvalome ir perleidžiame per „česnako spaudą“.
  • Tada smulkiai supjaustykite svogūną.
    2. Tada smulkiai supjaustykite svogūną.
  • Reklama
  • Balta duona, išmirkyta piene arba vandenyje, sumalkite.
    3. Balta duona, išmirkyta piene arba vandenyje, sumalkite.
  • Sūrį sutarkuokite.
    4. Sūrį sutarkuokite.
  • Reklama
  • Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Geriau žievelę pašalinti iš anksto.
    5. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Geriau žievelę pašalinti iš anksto.
  • Žalumynai taip pat smulkiai pjaustomi.
    6. Žalumynai taip pat smulkiai pjaustomi.
  • Reklama
  • Toliau dideliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, baltą duoną, smulkintus svogūnus, česnaką, pomidorus, sūrį ir žoleles. Įmušame kiaušinį...
    7. Toliau dideliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, baltą duoną, smulkintus svogūnus, česnaką, pomidorus, sūrį ir žoleles. Įmušame kiaušinį. Pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais, tada gerai išmaišykite dubenėlio turinį.
  • Iš gautos masės formuojame nedidelius kotletus ir dedame ant kepimo skardos, išteptos augaliniu aliejumi. Mes siunčiame kepimo skardą į į...
    8. Iš gautos masės formuojame nedidelius kotletus ir dedame ant kepimo skardos, išteptos augaliniu aliejumi. Mes siunčiame kepimo skardą į įkaitintą orkaitę ir kepame kotletus 35-40 minučių 180-190 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Gatavus kotletus išdėliojame lėkštėse ir patiekiame su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis arba padažu. Skanaus!
    9. Gatavus kotletus išdėliojame lėkštėse ir patiekiame su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis arba padažu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai