Slyvų uogienė be virimo
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Man atrodo, kad sveikiausia ir skaniausia uogienė gaminama be virimo. Ši uogienė puikiai išsilaiko šaldytuve. Labai skanu tepti ant duonos arba tiesiog patiekti su arbata. Skirkite šiek tiek laiko ir susipažinkite su paprastu receptu, kaip gaminti slyvų uogienę be virimo. Cukrus, tokiai uogienei reikia naudoti dvigubai daugiau nei vaisių. Man 1 kg slyvų prireikė 2 kg cukraus. Paruošta uogienė puikiai laikosi šaldytuve, negenda ir greitai suvalgoma. Sėkmės ruošiantis!
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Slyvos1 kilogramas
-
Cukrus2 kilogramai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Slyvas išrūšiuojame, supuvusias iš karto išmetame. Kruopščiai nuplaukite.
-
2. Iš slyvų ištraukiame kaulus. Norėdami tai padaryti, galite naudoti pieštuką - beje, labai patogu.
-
Reklama
-
3. Slyvas be kauliukų sudėkite į gilų dubenį.
-
4. Visas slyvas sumalkite mėsmale.
-
Reklama
-
5. Į maltas slyvas suberkite cukrų.
-
6. Viską gerai išmaišykite ir leiskite uogoms pastovėti 10 minučių, po 10 minučių vėl išmaišome - mūsų užduotis yra ištirpinti visą cukrų.
-
Reklama
-
7. Paruoštą uogienę išdėliojame į sterilizuotus stiklainius ir laikome šaldytuve. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama