Žuvis granatų sultyse

Žuvis granatų sultyse

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Žuvis granatų sultyse visada yra labai sultinga ir skani. Būtinai pabandykite pasigaminti. Žuvį galima patiekti tiek karštą, tiek šaltą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašiša
    150 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    60 mililitrų
  • Granata
    1 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai.
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Supjaustykite žuvį porcijomis.
    2. Supjaustykite žuvį porcijomis.
  • Reklama
  • Kiekvieną gabalėlį pamirkykite miltuose.
    3. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite miltuose.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite žuvį. Pagardinkite kiekvieną gabalėlį druska. Kepkite, kol iš abiejų pusių pasidarys graž...
    4. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite žuvį. Pagardinkite kiekvieną gabalėlį druska. Kepkite, kol iš abiejų pusių pasidarys graži ir aukso spalva.
  • Reklama
  • Iš granato išspauskite sultis.
    5. Iš granato išspauskite sultis.
  • Supilkite sultis ant žuvies. Troškinkite viską kartu 2–3 minutes.
    6. Supilkite sultis ant žuvies. Troškinkite viską kartu 2–3 minutes.
  • Reklama
  • Žuvis granatų sultyse yra paruošta! Skanaus!
    7. Žuvis granatų sultyse yra paruošta! Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai