Žuvis granatų sultyse
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Žuvis granatų sultyse visada yra labai sultinga ir skani. Būtinai pabandykite pasigaminti. Žuvį galima patiekti tiek karštą, tiek šaltą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša150 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus60 mililitrų
-
Granata1 vnt
-
Miltai2 šaukštai.
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Supjaustykite žuvį porcijomis.
-
Reklama
-
3. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite miltuose.
-
4. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite žuvį. Pagardinkite kiekvieną gabalėlį druska. Kepkite, kol iš abiejų pusių pasidarys graži ir aukso spalva.
-
Reklama
-
5. Iš granato išspauskite sultis.
-
6. Supilkite sultis ant žuvies. Troškinkite viską kartu 2–3 minutes.
-
Reklama
-
7. Žuvis granatų sultyse yra paruošta! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama