Žuvis bulvių tešloje

Žuvis bulvių tešloje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Bulvės puikiai dera su kepta žuvimi. Gležnoje bulvių tešloje iškepta upėtakio filė – geras patiekalas pietums, vakarienei ar net šventiniam stalui. Kepkime žuvį bulvių tešloje. Žuvį supjaustome porcijomis ir apvoliojame tešloje iš kiaušinių, bulvių ir prieskonių. Žuvies filė kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus. Patiekite su garnyru, pavyzdžiui, ryžiais ar grikiais. Sėkmės!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / #
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    3 vnt
  • Citrina
    1/2 vnt
  • Upėtakis
    600 gramų (filė)
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žuvies filė supjaustykite porcijomis, pagal skonį pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis.
    1. Žuvies filė supjaustykite porcijomis, pagal skonį pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis.
  • Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
    2. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus, išmaišykite.
    3. Įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus, išmaišykite.
  • Kruopščiai aptepkite žuvį tešla.
    4. Kruopščiai aptepkite žuvį tešla.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite žuvį po dangčiu iš abiejų pusių apie 30 minučių. Kaitra minimalus.
    5. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite žuvį po dangčiu iš abiejų pusių apie 30 minučių. Kaitra minimalus.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai