Žuvis bulvių tešloje
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Bulvės puikiai dera su kepta žuvimi. Gležnoje bulvių tešloje iškepta upėtakio filė – geras patiekalas pietums, vakarienei ar net šventiniam stalui. Kepkime žuvį bulvių tešloje. Žuvį supjaustome porcijomis ir apvoliojame tešloje iš kiaušinių, bulvių ir prieskonių. Žuvies filė kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus. Patiekite su garnyru, pavyzdžiui, ryžiais ar grikiais. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės3 vnt
-
Citrina1/2 vnt
-
Upėtakis600 gramų (filė)
-
Miltai2 šaukštai
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Žuvies filė supjaustykite porcijomis, pagal skonį pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis.
-
2. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
3. Įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus, išmaišykite.
-
4. Kruopščiai aptepkite žuvį tešla.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite žuvį po dangčiu iš abiejų pusių apie 30 minučių. Kaitra minimalus.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama