Šparaginės pupelės pomidoruose žiemai
5 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Apetitą keliantis užkandis, kuris patiks daugeliui – šparaginės pupelės pomidoruose žiemai. Pupelės gali būti patiekiamos kaip užkandis, garnyras prie bet kokių grūdų, mėsos, paukštienos ar žuvies patiekalų. Pupelės pomidoruose gali būti aštrios, įdėjus porą čili pipirų žiedelių, arba, priešingai, saldesnės, įdėjus šiek tiek daugiau cukraus. Taip pat pagal savo skonį pupeles galite derinti su įvairiomis daržovėmis. Peržiūrėkite receptą, aš tikiu, kad jums tai patiks!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šparaginės pupelės300 gramų
-
Pomidorų sultys300 mililitrų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Actas 9%2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Puode užvirinkite švarų vandenį, suberkite pupeles, pavirkite 3 minutes.
-
Reklama
-
3. Pupeles perpilkite į šaltą vandenį, įdėkite ledukų, palikite porai minučių.
-
4. Keptuvėje aukštais kraštais įkaitinkite pomidorų sultis, suberkite druską, cukrų ir papriką. Virkite 5 minutes.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę suberkite pupeles.
-
6. Pupeles troškinkite ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Troškinimo pabaigoje įpilkite acto ir nukelkite nuo ugnies.
-
Reklama
-
7. Išdėliokite pupeles į sterilius stiklainius, iš karto užsukite ir apverskite aukštyn kojomis, suvyniokite ir palikite parai.
-
8. Pupelės labai skanios.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama