Lašišos salotos
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Paruoškime apetitą keliančias, skanias ir sočias salotas – „Lašiša ant kailio“. Tai savotiškas „Silkės po kailiu“ salotų variantas. Šias salotas galite patiekti ant šventinio stalo. Būtinai išbandykite! Salotoms daržoves siūlau ne virti, o kepti, išeis skaniau. Svogūnus salotoms galima marinuoti arba tiesiog apšlakstyti citrinos sultimis. Padažui naudojame majonezą. Salotas galite patiekti porcijomis arba gaminti vienoje didelėje formoje.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša200 gramų (sūdyta arba rūkyta)
-
Bulvės1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Majonezas80 gramų
-
Burokėliai2 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Burokėlius, bulves ir morkas iš anksto iškepkite orkaitėje, folijoje arba virkite, kol suminkštės. Daržoves atvėsinkite ir nulupkite. Kiaušinius išvirkite.
-
2. Bulves ir morkas sutarkuokite smulkia tarka.
-
Reklama
-
3. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka.
-
4. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, apšlakstykite citrinos sultimis arba actu.
-
Reklama
-
5. Burokėlius sutarkuokite smulkia tarka ir išspauskite, kad išsiskirtų sulčių perteklius.
-
6. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais. Paimkite žiedą ir surinkite salotas – burokėlius, morkas, bulves, marinuotus svogūnus, kiaušinius, žuvį. Kiekvieną salotų sluoksnį patepkite majonezu. Palikite salotas keletą valandų.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama