Bulvių apkepas su mėsa
4.8 (5 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Siūlau jums įdomų bulvių apkepo su malta mėsa receptą. Jis ruošiamas iš žalių bulvių ir yra labai sotus, skanus ir patrauklus. Išbandykite – jums tikrai patiks! Bulvių apkepas su malta mėsa yra puikus savarankiškas patiekalas. Pietums ar vakarienei patiekite su grietine, kečupu ar majonezu. Tai gali būti ne tik kasdienis patiekalas, bet ir nedidelei šiltai šeimos vakarienei.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės6 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Miltai2.5 šaukštai
-
Vištienos faršas200 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Svogūnų laiškaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Įdėkite miltų, kiaušinių, druskos, pipirų. Viską gerai išmaišyti.
-
2. Maltą mėsą pasūdykite ir įberkite pipirų pagal skonį. Įdėkite smulkiai pjaustytų žaliųjų svogūnų. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Pusę bulvių sudėkite į riebalais išteptą skardą. Ant jų lygiu sluoksniu paskleiskite maltą mėsą.
-
4. Dabar sudėkite likusias bulves ir išlyginkite paviršių. Galite lengvai paspausti.
-
Reklama
-
5. Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Kai viršus apskrus, uždenkite formą folija, kad bulvių apkepas nepridegtų, ir toliau kepkite, kol iškeps. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama