Kepsniai bulvių apvalkale
4.3 (6 įvertinimai)
4-6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šis patiekalas patiks tiek mėsos mėgėjams, tiek bulvių. Gaminimo procesas labai paprastas, šiuos kepsnius bulvių apvalkale gali pagaminti ir patyrusi šeimininkė ir kuri tik pradeda savo gaminimo kelią. Tad išbandykite kepsnius bulvių apvalkale, jie tikrai patiks visai šeimai. Patiekite su daržovėm arba salotom, galite uždėti grietinės ar skanaus padažo.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės1 kg
-
Kiaulienos nugarinė400 gramų (gali būti ir jums patinkanti mėsa)
-
Grietinė100 gramų
-
Kvietiniai miltai100 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Supjaustykite kiaulieną ir plonai išmuškite.
-
Reklama
-
3. Išmuštus kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais.
-
4. Bulves sutarkuokite burokine tarka, įberkite druskos, išmaišykite ir palikite 5 minutes. Tada bulves kiek įmanoma nuspauskite ir sudėkite grietinę, miltus, druskos, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite masę.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, paskirstykite bulvių masės kaip bulviniams blynams, uždėkite kepsnius ir ant uždėkite dar bulvių masės. Kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies po dangčiu kol gražiai apskrus.
-
6. Skanaus.Recepto įvertinimas 4.3/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama