Virtų bulvių kukuliai su mėsa
5 (1 įvertinimai)
7 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Virtų bulvių kukuliai yra skanus ir labai maistingas patiekalas. Tai paprasta paruošti ir gana prieinama kiekvienam. Patiekalui galite pasirinkti bet kokį įdarą. Pažiūrėkite, kaip virti bulvių kukulius su mėsa. Tešlos pagrindas čia yra bulvės ir miltai. Mėsai pasirinkau kiaulienos faršą. Dėl to patiekalas tampa švelnus ir sultingas. Iš pradžių bulves reikia išvirti.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės3 vnt (virtos su odele)
-
Lašiniai70 gramų
-
Pienas3 šaukštai
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kvietiniai miltai300 gramų
-
Svogūnai0.5 vnt
-
Malta virta kiauliena150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Išvirtas bulves nulupkite ir sumalkite mėsmale. Į masę įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, druską ir miltus. Sumaišykite. Turėtumėte gauti nelipnią tešlą.
-
2. Iš tešlos iškočiokite dešreles. Kiekvieną dešrą supjaustykite vienodais gabalėliais. Iš kiekvieno gabalėlio formuojame po blyną. Sudėkite maltą mėsą ir susukite į rutulį.
-
Reklama
-
3. Kukulius sudėkite į pasūdytą vandenį. Virkite 10 minučių. Virimo metu maišykite mentele. Tada išimkite naudodami kiaurasamtį.
-
4. Apkepkite lašinius su svogūnais. Bulvių kukulius užpilame spirgučiais. Pabarstykite žolelėmis.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama