Vištienos sriuba su grybais ir žiediniais kopūstais

Vištienos sriuba su grybais ir žiediniais kopūstais

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Gana lengva, bet maistinga, aromatinga ir skani sriuba. Grybai suteikia sriubai sodrumo, o pomidorai netgi padaro ją pikantiška. Sriuba yra skani, ryški ir sodraus skonio. Taikant šį gaminimo būdą, žiedinis kopūstas yra ne išvirtas, o tiesiog pasiekia idealią būseną – minkštas ir šiek tiek traškus. Patiekite šią sriubą su grietine ir šviežiomis žolelėmis!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    600 gramų
  • Bulvės
    2~3 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Grybai
    200 gramų
  • Čiobreliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnų laiškai
    1 vnt (1 saujelė)
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    2 vnt (didelis ir mažas)
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos sultinį išvirkite įdėdami nedidelį svogūną ir vieną morką. Virkite ant silpnos ugnies, beveik be virimo požymių. Palikite sulti...
    1. Vištienos sultinį išvirkite įdėdami nedidelį svogūną ir vieną morką. Virkite ant silpnos ugnies, beveik be virimo požymių. Palikite sultinį porą valandų (geriausia per naktį) ir perkoškite per marlę. Į sultinį sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, pagal skonį pasūdykite ir virkite, kol beveik visiškai išvirs.
  • Tuo metu apkepkite susmulkintus grybus ir svogūnus. Suberkite morkas ir viską kartu pakepinkite dar porą minučių.
    2. Tuo metu apkepkite susmulkintus grybus ir svogūnus. Suberkite morkas ir viską kartu pakepinkite dar porą minučių.
  • Reklama
  • Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir maišydami troškinkite ant mažos ugnies 5 minutes. Suberkite susmulkintus svogūnų laiškus, išma...
    3. Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir maišydami troškinkite ant mažos ugnies 5 minutes. Suberkite susmulkintus svogūnų laiškus, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
  • Žiedinį kopūstą padalinkite į mažus žiedynus, nuplaukite ir nusausinkite.
    4. Žiedinį kopūstą padalinkite į mažus žiedynus, nuplaukite ir nusausinkite.
  • Reklama
  • Į verdančią sriubą sudėkite pakepintas daržoves su grybais ir leiskite užvirti. Sudėkite kopūstus, įdėkite čiobrelių ir lauro lapą. Pasūd...
    5. Į verdančią sriubą sudėkite pakepintas daržoves su grybais ir leiskite užvirti. Sudėkite kopūstus, įdėkite čiobrelių ir lauro lapą. Pasūdykite sriubą pagal skonį, įdėkite porą skiltelių susmulkinto česnako, uždenkite dangčiu, išjunkite ugnį ir leiskite troškintis 20 minučių.
  • Sriubą patiekite karštą!
    6. Sriubą patiekite karštą!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai