Raugintų kopūstų sriuba
4.6 (12 įvertinimai)
10-12 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Raugintų kopūstų sriuba gali būti ir soti, ir skurdi, „tuščia“. Tokia kopūstų sriuba verdama iš raugintų kopūstų, kuriuos galite išsivirti patys namuose. Išsamiau žiūrėkite, kaip virti raugintų kopūstų sriubą. Iš mėsos, vandens ir prieskonių išvirkite skanų sultinį. Sultinio virimo pabaigoje išimkite prieskonius ir išmeskite. Sudėkite bulves, kopūstus ir keptas daržoves. Virkite sriubą, kol išvirs. Pagardinkite žolelėmis, patiekite su grietine.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo4 litrai
-
Jautiena500~600 gramų (ar daugiau)
-
Rauginti kopūstai600 gramų
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Bulvės6~8 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį (lauro lapas, pipirų žirneliai, malti pipirai, petražolių šaknis)
-
Augalinis aliejus3~4 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Žaliejipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Paruoškite sultinį iš jautienos ir prieskonių. Užpildykite juos šaltu vandeniu ir virkite mažiausiai 2 valandas. Virimo pabaigoje pasūdykite.
-
Reklama
-
3. Po dviejų valandų supjaustykite svogūnus ir morkas.
-
4. Daržoves pakepinkite aliejuje, kol suminkštės, pabaigoje supilkite pomidorų pastą ir troškinkite dar minutę.
-
Reklama
-
5. Prie išvirusios mėsos sudėkite bulves.
-
6. Taip pat suberkite kopūstą, virkite 30 min. Tada sudėkite keptas daržoves, minutę pavirkite ir išjunkite ugnį. Žalumynus galima dėti arba iš karto prieš išjungiant, arba dalimis į sriubą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (12 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama