Varškės desertas
3.6 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
8 val.
Apie receptą
Švelnus baltai rožinis debesėlis - varškės pyragas! Mes neįtrauksime įmantrių produktų ir orkaitės! Argi ne puiku? Pradėkime! Žinoma, želė gali būti bet kokio skonio – jūsų pačių geriausia! Su tokiu kondensuoto pieno kiekiu pyragas išeina vidutiniškai saldus. Saldumynų mėgėjai turėtų įsidėmėti!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė1 kilogramas (nemažiau kaip 9% riebumo)
-
Grietinėlė300 mililitrų
-
Kondensuotas pienas150 mililitrų
-
Avižiniai sausainiai300 gramų
-
Aviečių želė1 vnt (pakelis)
-
Želatina1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Spyruoklinę formą išklokite kepimo popieriumi. Sulaužytus sausainius išdėliokite ant formos dugno ir šonų.
-
Reklama
-
3. Virtuvinio kombaino dubenyje gerai išplakite varškę su kondensuotu pienu.
-
4. Žele ir želatiną ruoškite pagal instrukcijas ant pakuotės, imdami po 75 ml. vandens.
-
Reklama
-
5. Grietinėlę išplakti iki minkštų putų.
-
6. Varškės mišinį padalinkite per pusę.
-
Reklama
-
7. Vienoje pusėje supilkite paruoštą aviečių želė, pirmiausia sumaišykite su nedideliu kiekiu varškės. Įmaišykite pusę plaktos grietinėlės.
-
8. Paskirstykite lygiu sluoksniu ant sausainių.
-
Reklama
-
9. Antrąją varškės pusę sumaišykite su likusia grietinėle ir želatinos tirpalu.
-
10. Ištepkite antrąjį sluoksnį. Uždenkite pyragą plėvele ir laikykite šaldytuve bent 5-6 valandas, kad varškės kremas nusistovėtų.
-
Reklama
-
11. Išimkite pyragą iš šaldytuvo prieš pat arbatos laiką. Papuoškite pagal savo fantaziją šviežiomis uogomis, vaisiais, baltuoju šokoladu, mėtų lapeliais ir konditerinėmis dražė.
-
12. Desertas paruoštas!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama