Varškės desertas
3.6 (3 įvertinimai)
								6  Porcijos
						
								8 val.
						Apie receptą
Švelnus baltai rožinis debesėlis - varškės pyragas! Mes neįtrauksime įmantrių produktų ir orkaitės! Argi ne puiku? Pradėkime! Žinoma, želė gali būti bet kokio skonio – jūsų pačių geriausia! Su tokiu kondensuoto pieno kiekiu pyragas išeina vidutiniškai saldus. Saldumynų mėgėjai turėtų įsidėmėti!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Varškė1 kilogramas (nemažiau kaip 9% riebumo)
- 
													Grietinėlė300 mililitrų
- 
													Kondensuotas pienas150 mililitrų
- 
													Avižiniai sausainiai300 gramų
- 
													Aviečių želė1 vnt (pakelis)
- 
													Želatina1 šaukštas
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus. 1. Paruoškite ingredientus.
- 
                                                     2. Spyruoklinę formą išklokite kepimo popieriumi. Sulaužytus sausainius išdėliokite ant formos dugno ir šonų. 2. Spyruoklinę formą išklokite kepimo popieriumi. Sulaužytus sausainius išdėliokite ant formos dugno ir šonų.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Virtuvinio kombaino dubenyje gerai išplakite varškę su kondensuotu pienu. 3. Virtuvinio kombaino dubenyje gerai išplakite varškę su kondensuotu pienu.
- 
                                                     4. Žele ir želatiną ruoškite pagal instrukcijas ant pakuotės, imdami po 75 ml. vandens. 4. Žele ir želatiną ruoškite pagal instrukcijas ant pakuotės, imdami po 75 ml. vandens.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Grietinėlę išplakti iki minkštų putų. 5. Grietinėlę išplakti iki minkštų putų.
- 
                                                     6. Varškės mišinį padalinkite per pusę. 6. Varškės mišinį padalinkite per pusę.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Vienoje pusėje supilkite paruoštą aviečių želė, pirmiausia sumaišykite su nedideliu kiekiu varškės. Įmaišykite pusę plaktos grietinėlės. 7. Vienoje pusėje supilkite paruoštą aviečių želė, pirmiausia sumaišykite su nedideliu kiekiu varškės. Įmaišykite pusę plaktos grietinėlės.
- 
                                                     8. Paskirstykite lygiu sluoksniu ant sausainių. 8. Paskirstykite lygiu sluoksniu ant sausainių.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Antrąją varškės pusę sumaišykite su likusia grietinėle ir želatinos tirpalu. 9. Antrąją varškės pusę sumaišykite su likusia grietinėle ir želatinos tirpalu.
- 
                                                     10. Ištepkite antrąjį sluoksnį. Uždenkite pyragą plėvele ir laikykite šaldytuve bent 5-6 valandas, kad varškės kremas nusistovėtų. 10. Ištepkite antrąjį sluoksnį. Uždenkite pyragą plėvele ir laikykite šaldytuve bent 5-6 valandas, kad varškės kremas nusistovėtų.
- 
Reklama
- 
                                                     11. Išimkite pyragą iš šaldytuvo prieš pat arbatos laiką. Papuoškite pagal savo fantaziją šviežiomis uogomis, vaisiais, baltuoju šokoladu, mėtų lapeliais ir konditerinėmis dražė. 11. Išimkite pyragą iš šaldytuvo prieš pat arbatos laiką. Papuoškite pagal savo fantaziją šviežiomis uogomis, vaisiais, baltuoju šokoladu, mėtų lapeliais ir konditerinėmis dražė.
- 
                                                     12. Desertas paruoštas! 12. Desertas paruoštas!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















