Marinuotos voveraitės su česnaku

Marinuotos voveraitės su česnaku

3.8 (14 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Grybus siūlau marinuoti su česnaku, labai skanu. Ne veltui aš juos gaminu kiekvienais metais! Štai paprastas, marinuotų voveraičių su česnaku receptas. Pasidalinsiu su jumis šaltu grybų marinavimo būdu. Ingredientus paėmiau iš 1 litro vandens, kurio užtenka 2 0,5 litro stiklainiams. Neskubėkite atidaryti stiklainių, voveraitėms reikia šiek tiek laiko pamirkti marinate, kuo ilgiau, tuo geriau. Gražios dienos ir gero gaminimo!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Voveraitės
    1 kilogramas
  • Cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
    3 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirų žirneliai
    5 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Gvazdikas
    2 vnt
  • Actas
    2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Voveraites reikia kruopščiai išrūšiuoti ir nuplauti.
    1. Voveraites reikia kruopščiai išrūšiuoti ir nuplauti.
  • Paruoškite marinatą. Užvirinkite vandenį ir supilkite į jį: cukrų, druską, pipirus (žirnius), lauro lapą, česnaką, svogūną, gvazdikėlius ...
    2. Paruoškite marinatą. Užvirinkite vandenį ir supilkite į jį: cukrų, druską, pipirus (žirnius), lauro lapą, česnaką, svogūną, gvazdikėlius ir 70% acto. Tada pavirkite porą minučių ir išjunkite ugnį.
  • Reklama
  • Grybus virkite pasūdytame vandenyje 15 minučių.
    3. Grybus virkite pasūdytame vandenyje 15 minučių.
  • Grybus sudėkite į kiaurasamtį ir nuvarvinkite vandenį.
    4. Grybus sudėkite į kiaurasamtį ir nuvarvinkite vandenį.
  • Reklama
  • Grybus sudėkite į sterilizuotus stiklainius ir ant viršaus užpilkite atvėsusiu marinatu. Uždenkite dangteliais ir laikykite vėsioje vieto...
    5. Grybus sudėkite į sterilizuotus stiklainius ir ant viršaus užpilkite atvėsusiu marinatu. Uždenkite dangteliais ir laikykite vėsioje vietoje. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (14 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai