Aštrus užpilas barščiams pomidoruose

Aštrus užpilas barščiams pomidoruose

4.6 (3 įvertinimai)

1 Porcija
35 min.

Apie receptą

Man labai patinka šis pasiruošimas žiemai. Daržovės išlaiko savo skonį ir spalvą, barščiai yra aromatingi ir sotūs. Kartais barščiams paruošti turite minimalų laiko tarpą, todėl į pagalbą ateina jau paruoštas užpilas. Nurodytas produktų kiekis yra 1 pusės litro stiklainiui. Vidutinio dydžio daržovės. Žiemą 1 toks stiklainis bus barščių užpilas 3 litrų puode, maždaug.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Ridikėliai
    1 vnt
  • Paprika
    1 vnt
  • Aštrus pipiras
    1 vnt
  • Pomidorai
    3 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Saulėgrąžų aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus.
    1. Paruoškime ingredientus.
  • Svogūną nulupame, supjaustome ir pakepiname saulėgrąžų aliejuje.
    2. Svogūną nulupame, supjaustome ir pakepiname saulėgrąžų aliejuje.
  • Reklama
  • Sudėkite tarkuotas morkas.
    3. Sudėkite tarkuotas morkas.
  • Toliau suberkite tarkuotus burokėlius.
    4. Toliau suberkite tarkuotus burokėlius.
  • Reklama
  • Susmulkinkite raudonąją papriką ir suberkite į likusius ingredientus. Troškinkite viską kartu uždengę ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
    5. Susmulkinkite raudonąją papriką ir suberkite į likusius ingredientus. Troškinkite viską kartu uždengę ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
  • Pomidorus, česnaką ir aitriąją papriką sumalame per mėsmalę, supilame supilame į daržoves.
    6. Pomidorus, česnaką ir aitriąją papriką sumalame per mėsmalę, supilame supilame į daržoves.
  • Reklama
  • Įpilkite druskos ir cukraus. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, 10 minučių.
    7. Įpilkite druskos ir cukraus. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, 10 minučių.
  • Verdantį padažą sudėkite į sterilius stiklainius ir uždarykite. Paruošta. Barščių užpilas laikomas vėsioje vietoje.
    8. Verdantį padažą sudėkite į sterilius stiklainius ir uždarykite. Paruošta. Barščių užpilas laikomas vėsioje vietoje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai