Aštrus užpilas barščiams pomidoruose
4.6 (3 įvertinimai)
1 Porcija
35 min.
Apie receptą
Man labai patinka šis pasiruošimas žiemai. Daržovės išlaiko savo skonį ir spalvą, barščiai yra aromatingi ir sotūs. Kartais barščiams paruošti turite minimalų laiko tarpą, todėl į pagalbą ateina jau paruoštas užpilas. Nurodytas produktų kiekis yra 1 pusės litro stiklainiui. Vidutinio dydžio daržovės. Žiemą 1 toks stiklainis bus barščių užpilas 3 litrų puode, maždaug.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Ridikėliai1 vnt
-
Paprika1 vnt
-
Aštrus pipiras1 vnt
-
Pomidorai3 vnt
-
Česnakai3 skiltelės
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Saulėgrąžų aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime ingredientus.
-
2. Svogūną nulupame, supjaustome ir pakepiname saulėgrąžų aliejuje.
-
Reklama
-
3. Sudėkite tarkuotas morkas.
-
4. Toliau suberkite tarkuotus burokėlius.
-
Reklama
-
5. Susmulkinkite raudonąją papriką ir suberkite į likusius ingredientus. Troškinkite viską kartu uždengę ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
-
6. Pomidorus, česnaką ir aitriąją papriką sumalame per mėsmalę, supilame supilame į daržoves.
-
Reklama
-
7. Įpilkite druskos ir cukraus. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, 10 minučių.
-
8. Verdantį padažą sudėkite į sterilius stiklainius ir uždarykite. Paruošta. Barščių užpilas laikomas vėsioje vietoje.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama