Aštrus užpilas barščiams pomidoruose

Aštrus užpilas barščiams pomidoruose

4.6 (3 įvertinimai)

1 Porcija
35 min.

Apie receptą

Man labai patinka šis pasiruošimas žiemai. Daržovės išlaiko savo skonį ir spalvą, barščiai yra aromatingi ir sotūs. Kartais barščiams paruošti turite minimalų laiko tarpą, todėl į pagalbą ateina jau paruoštas užpilas. Nurodytas produktų kiekis yra 1 pusės litro stiklainiui. Vidutinio dydžio daržovės. Žiemą 1 toks stiklainis bus barščių užpilas 3 litrų puode, maždaug.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Ridikėliai
    1 vnt
  • Paprika
    1 vnt
  • Aštrus pipiras
    1 vnt
  • Pomidorai
    3 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Saulėgrąžų aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus.
    1. Paruoškime ingredientus.
  • Svogūną nulupame, supjaustome ir pakepiname saulėgrąžų aliejuje.
    2. Svogūną nulupame, supjaustome ir pakepiname saulėgrąžų aliejuje.
  • Reklama
  • Sudėkite tarkuotas morkas.
    3. Sudėkite tarkuotas morkas.
  • Toliau suberkite tarkuotus burokėlius.
    4. Toliau suberkite tarkuotus burokėlius.
  • Reklama
  • Susmulkinkite raudonąją papriką ir suberkite į likusius ingredientus. Troškinkite viską kartu uždengę ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
    5. Susmulkinkite raudonąją papriką ir suberkite į likusius ingredientus. Troškinkite viską kartu uždengę ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
  • Pomidorus, česnaką ir aitriąją papriką sumalame per mėsmalę, supilame supilame į daržoves.
    6. Pomidorus, česnaką ir aitriąją papriką sumalame per mėsmalę, supilame supilame į daržoves.
  • Reklama
  • Įpilkite druskos ir cukraus. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, 10 minučių.
    7. Įpilkite druskos ir cukraus. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, 10 minučių.
  • Verdantį padažą sudėkite į sterilius stiklainius ir uždarykite. Paruošta. Barščių užpilas laikomas vėsioje vietoje.
    8. Verdantį padažą sudėkite į sterilius stiklainius ir uždarykite. Paruošta. Barščių užpilas laikomas vėsioje vietoje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai