Žaliasis avokadų padažas
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Avokadas yra labai sveikas produktas. Jame yra daug sveikų riebalų, būtinų žmogaus organizmui. Siūlau avokadų padažo receptą. Išbandykite! Avokadų padažas dera ne tik prie salotų, bet ir prie žuvies, mėsos, kiaušinių patiekalų. Jei pasirinksite tinkamą avokadą, minkštą ir prinokusį, padažas bus mega skanus. Pats avokadas yra gana neutralus, sugeria ryškius skonius, apgaubia juos švelniu, riebiu minkštimu ir sujungia į vieną visumą. Padažas kiek panašus į garsiąją gvakamolę, tačiau yra aštresnis ir ryškesnis. Dalinuosi receptu, kaip pasigaminti šį padažą. Avokadų tyrė gana tiršta, todėl ją reikės šiek tiek atskiesti vandeniu. Pilu stiklinę, bet jei jums padažas atrodo per tirštas, galite įpilti dar vandens.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avokadas1 vnt
-
Citrina1 vnt
-
Druska1/4 arbatinio šaukštelio
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Svogūnai1 vnt
-
Vanduo1 puodelis
-
Aitrioji paprika (žalia)1 vnt
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite ir supjaustykite avokadą, svogūną ir papriką.
-
2. Viską sudėkite į maišytuvo dubenį ir įpilkite vandens.
-
Reklama
-
3. Supilkite alyvuogių aliejų.
-
4. Įdėkite kalendros, druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
5. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite į maišytuvo dubenį.
-
6. Viską išplakti iki vientisos masės. Padažas paruoštas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama