Žaliasis avokadų padažas

Žaliasis avokadų padažas

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
10 min.

Apie receptą

Avokadas yra labai sveikas produktas. Jame yra daug sveikų riebalų, būtinų žmogaus organizmui. Siūlau avokadų padažo receptą. Išbandykite! Avokadų padažas dera ne tik prie salotų, bet ir prie žuvies, mėsos, kiaušinių patiekalų. Jei pasirinksite tinkamą avokadą, minkštą ir prinokusį, padažas bus mega skanus. Pats avokadas yra gana neutralus, sugeria ryškius skonius, apgaubia juos švelniu, riebiu minkštimu ir sujungia į vieną visumą. Padažas kiek panašus į garsiąją gvakamolę, tačiau yra aštresnis ir ryškesnis. Dalinuosi receptu, kaip pasigaminti šį padažą. Avokadų tyrė gana tiršta, todėl ją reikės šiek tiek atskiesti vandeniu. Pilu stiklinę, bet jei jums padažas atrodo per tirštas, galite įpilti dar vandens.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avokadas
    1 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Druska
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Vanduo
    1 puodelis
  • Aitrioji paprika (žalia)
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir supjaustykite avokadą, svogūną ir papriką.
    1. Nulupkite ir supjaustykite avokadą, svogūną ir papriką.
  • Viską sudėkite į maišytuvo dubenį ir įpilkite vandens.
    2. Viską sudėkite į maišytuvo dubenį ir įpilkite vandens.
  • Reklama
  • Supilkite alyvuogių aliejų.
    3. Supilkite alyvuogių aliejų.
  • Įdėkite kalendros, druskos ir pipirų.
    4. Įdėkite kalendros, druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Išspauskite citrinos sultis ir supilkite į maišytuvo dubenį.
    5. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite į maišytuvo dubenį.
  • Viską išplakti iki vientisos masės. Padažas paruoštas!
    6. Viską išplakti iki vientisos masės. Padažas paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai