Mėsos kukuliai su ryžiais orkaitėje

Mėsos kukuliai su ryžiais orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Absoliučiai visi, ypač vaikai, mėgsta šiuos nuostabius mėsos kukulius sultingame padaže. Ir jei jums sunku apsispręsti dėl konkretaus recepto, siūlau šiandien juos kepti su ryžiais orkaitėje. Manau, sutiksite su manimi, kad kukuliai yra labiausiai paplitęs patiekalas mūsų kasdienėje virtuvėje. Kiekviena šeimininkė turi savo receptą, kaip paruošti šį nuostabų patiekalą, o šiandien jums siūlau savo labai paprastą kukulių su ryžiais receptą orkaitėje. Beje, šie kukuliai yra mėgstamiausi visos mano šeimos, nepaisant to, kad aš juos gaminu gana dažnai. Tiesą sakant, kukulius galima priskirti prie patiekalų, kurie niekada nepabosta, juos mėgstu nuo vaikystės ir iki šiol valgau su dideliu malonumu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Ryžiai
    200 gramų
  • Morkos
    2 vnt (1
  • Svogūnai
    2 vnt (1
  • Batonas
    100 gramų
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Vanduo
    500 gramų
  • Pomidorų sultys
    1 litras
  • Aliejus
    50 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šį kartą faršą gaminau pati iš kiaulienos, tad per mėsmalę su vienu svogūnu sumaliau mėsą.
    1. Šį kartą faršą gaminau pati iš kiaulienos, tad per mėsmalę su vienu svogūnu sumaliau mėsą.
  • Sutarkuokite morką.
    2. Sutarkuokite morką.
  • Reklama
  • Batoną keletą minučių pamirkykite piene arba vandenyje.
    3. Batoną keletą minučių pamirkykite piene arba vandenyje.
  • Į faršą suberkite tarkuotas morkas, kelis kartus nuplautus ryžius, išmirkytą ir išspaustą batoną, kiaušinį. Įberkite šiek tiek druskos, p...
    4. Į faršą suberkite tarkuotas morkas, kelis kartus nuplautus ryžius, išmirkytą ir išspaustą batoną, kiaušinį. Įberkite šiek tiek druskos, pipirų ir gerai išmaišykite maltą mėsą iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Dabar formuojame nedidelius tvarkingus kukulius, kiekvieną apvoliojame miltuose.
    5. Dabar formuojame nedidelius tvarkingus kukulius, kiekvieną apvoliojame miltuose.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir apkepkite kukulius iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir apkepkite kukulius iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iškeptus kukulius dėkite ant riebalais išteptos skardos.
    7. Iškeptus kukulius dėkite ant riebalais išteptos skardos.
  • Likusius svogūnus ir morkas susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus.
    8. Likusius svogūnus ir morkas susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus.
  • Reklama
  • Įpilkite vieną litrą pomidorų sulčių, užvirinkite, tada supilkite vandenį ir suberkite miltus. Kruopščiai sumaišykite ir virkite 5-7 minu...
    9. Įpilkite vieną litrą pomidorų sulčių, užvirinkite, tada supilkite vandenį ir suberkite miltus. Kruopščiai sumaišykite ir virkite 5-7 minutes ant silpnos ugnies.
  • Paruoštą padažą supilkite į formą su kukuliais.
    10. Paruoštą padažą supilkite į formą su kukuliais.
  • Reklama
  • Kepimo skardą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 90 minučių. Gero apetito!
    11. Kepimo skardą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 90 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai