Grietinės tortas su želatina
5 (3 įvertinimai)
1 Porcija
2 val. 30 min.
Apie receptą
Vienas iš paprasčiausių, skaniausių ir greičiausiai pagaminamų desertų. Jei vakare turite svečių ir reikia skanaus deserto, bet neturite galimybių ar jėgų kepti, šis grietinės torto su želatina receptas kaip tik tokiai progai. Paruošti užtruksite labai mažai laiko, šaldytuve tortas stings daug ilgiau. Šis tortas yra gana nebrangus, o subtilus grietinės želė skonis patiks visiems.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Trapios tešlos sausainiai250~300 gramų
-
Sviestas150 gramų
-
Grietinė500 gramų
-
Želatina30 gramų
-
Bananas1~2 vnt (gali būti braškės, mėlynės, vynuogės)
-
Cukraus pudra80 gramų
-
Citrinos sultys1~2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sausainius sutrinkite blenderiu su sviestu.
-
2. Dėl to gausime gana minkštą masę, iš kurios suformuosime apatinį torto sluoksnį. Jei jūsų sausainiai nėra pakankamai saldūs, juos smulkindami įberkite šiek tiek cukraus.
-
Reklama
-
3. Supjaustytą bananą sudėkite į formą ant sausainių sluoksnio. Vietoj banano galite dėti bet kokių uogų.
-
4. Želatiną pamirkykite nedideliame kiekyje šalto vandens ir, kol brinks, išplakite grietinę su cukraus pudra.
-
Reklama
-
5. Į grietinę plona srovele supilkite ištirpintą želatiną ir viską išplakite.
-
6. Gautą kremą supilkite į formą ant bananų ir padėkite tortą į šaldytuvą, kad sustingtų.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama