Klasikinė perlinių kruopų sriuba

Klasikinė perlinių kruopų sriuba

4.6 (5 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Klasikinės perlinių kruopų sriubos receptas. Puiki idėja pietums ar vakarienei kai norisi kažko lengvo. Kaip ir tikėtasi, jame yra geras mėsos gabalas (kiauliena ar jautiena), taip pat marinuoti agurkai. Apskritai gaunamas sodrus sultinys su daržovėmis. Pažįstamas skonis iš vaikystės!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena ant kaulo
    300~400 gramų (arba jautiena)
  • Perlinės kruopos
    150~200 gramų
  • Bulvė
    3~4 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Marinuotas agurkas
    4~5 vnt
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite. Į puodą įpilkite 3-4 litrus vandens. Sultinį užvirinkite. Nepamirškite pašalinti putų. Po 30 minučių suberkite perlines ...
    1. Mėsą nuplaukite. Į puodą įpilkite 3-4 litrus vandens. Sultinį užvirinkite. Nepamirškite pašalinti putų. Po 30 minučių suberkite perlines kruopas. Pridėti lauro lapą.
  • Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite bulves į sriubą 1,5 valandos po sultinio virimo.
    2. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite bulves į sriubą 1,5 valandos po sultinio virimo.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
    3. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Nuluptas morkas sutarkuokite stambia tarka. Aliejuje, nuolat maišydami, pakepinkite morkas ir svogūnus apie 5 minutes.
    4. Nuluptas morkas sutarkuokite stambia tarka. Aliejuje, nuolat maišydami, pakepinkite morkas ir svogūnus apie 5 minutes.
  • Reklama
  • Agurkus supjaustykite kubeliais. Kai tik bulvės bus paruoštos, į sriubą suberkite keptas daržoves ir agurkus.
    5. Agurkus supjaustykite kubeliais. Kai tik bulvės bus paruoštos, į sriubą suberkite keptas daržoves ir agurkus.
  • Pačioje pabaigoje sriubą pasūdykite ir pipiruokite. Patiekite sriubą su žolelėmis. Gero apetito!
    6. Pačioje pabaigoje sriubą pasūdykite ir pipiruokite. Patiekite sriubą su žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai