Vokiškas aguonų pyragas su varške
5 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Vokiškas aguonų pyragas yra tradicinis desertas, dažnai patiekiamas Vokietijoje. Jis labai švelnus ir sotus. Ir dėl varškės, esančios jo sudėtyje, šis desertas taip pat yra sveikas. Šis pyragas jums tikrai patiks, nes jo skonis švelnus ir purus. Daugelis namų šeimininkių Vokietijoje tai laiko savo firminiu patiekalu. Todėl pabandyti tikrai verta. Norėdami sužinoti, kaip gaminti vokišką aguonų pyragą su varške, perskaitykite šį receptą.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas750 mililitrų
-
Granuliuotas cukrus150 gramų
-
Sviestas230 gramų (100 gramų įdarui, 130 gramų tešlai)
-
Varškė250 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Maltos aguonos150 gramų
-
Manų kruopos150 gramų
-
Kvietiniai miltai300 gramų
-
Granuliuotas cukrus100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šaltą sviestą, miltus ir cukrų rankomis sutrinkite į trupinius. Atskirkite du trečdalius masės ir dėkite į kepimo indą. Viską suspauskite rankomis ir padėkite į šaldytuvą.
-
2. Į puodą supilkite pieną, supilkite cukrų ir sviestą. Padėkite ant viryklės ir mišinį užvirinkite ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
3. Tada į puodą su verdančiu mišiniu suberkite manų kruopas ir aguonas. Viską gerai išmaišykite, išjunkite ugnį ir leiskite mišiniui pastovėti. Jis turėtų būti grietinės konsistencijos.
-
4. Blenderiu arba mikseriu suplakite varškę su žaliu kiaušiniu. Tada supilkite varškės mišinį į aguonų mišinį. Viską kruopščiai išmaišykite šaukštu.
-
Reklama
-
5. Išimkite kepimo indą iš šaldytuvo ir supilkite į jį įdarą.
-
6. Ant kepimo formos viršaus paskleiskite likusius sviesto trupinius. Tada įkaitinkite orkaitę iki šimto aštuoniasdešimties laipsnių ir įdėkite į ją pyragą. Kepkite apie valandą, tada atvėsinkite ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama