Vokiškas aguonų pyragas su varške

Vokiškas aguonų pyragas su varške

5 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Vokiškas aguonų pyragas yra tradicinis desertas, dažnai patiekiamas Vokietijoje. Jis labai švelnus ir sotus. Ir dėl varškės, esančios jo sudėtyje, šis desertas taip pat yra sveikas. Šis pyragas jums tikrai patiks, nes jo skonis švelnus ir purus. Daugelis namų šeimininkių Vokietijoje tai laiko savo firminiu patiekalu. Todėl pabandyti tikrai verta. Norėdami sužinoti, kaip gaminti vokišką aguonų pyragą su varške, perskaitykite šį receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    750 mililitrų
  • Granuliuotas cukrus
    150 gramų
  • Sviestas
    230 gramų (100 gramų įdarui, 130 gramų tešlai)
  • Varškė
    250 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Maltos aguonos
    150 gramų
  • Manų kruopos
    150 gramų
  • Kvietiniai miltai
    300 gramų
  • Granuliuotas cukrus
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šaltą sviestą, miltus ir cukrų rankomis sutrinkite į trupinius. Atskirkite du trečdalius masės ir dėkite į kepimo indą. Viską suspauskite...
    1. Šaltą sviestą, miltus ir cukrų rankomis sutrinkite į trupinius. Atskirkite du trečdalius masės ir dėkite į kepimo indą. Viską suspauskite rankomis ir padėkite į šaldytuvą.
  • Į puodą supilkite pieną, supilkite cukrų ir sviestą. Padėkite ant viryklės ir mišinį užvirinkite ant silpnos ugnies.
    2. Į puodą supilkite pieną, supilkite cukrų ir sviestą. Padėkite ant viryklės ir mišinį užvirinkite ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Tada į puodą su verdančiu mišiniu suberkite manų kruopas ir aguonas. Viską gerai išmaišykite, išjunkite ugnį ir leiskite mišiniui pastovė...
    3. Tada į puodą su verdančiu mišiniu suberkite manų kruopas ir aguonas. Viską gerai išmaišykite, išjunkite ugnį ir leiskite mišiniui pastovėti. Jis turėtų būti grietinės konsistencijos.
  • Blenderiu arba mikseriu suplakite varškę su žaliu kiaušiniu. Tada supilkite varškės mišinį į aguonų mišinį. Viską kruopščiai išmaišykite ...
    4. Blenderiu arba mikseriu suplakite varškę su žaliu kiaušiniu. Tada supilkite varškės mišinį į aguonų mišinį. Viską kruopščiai išmaišykite šaukštu.
  • Reklama
  • Išimkite kepimo indą iš šaldytuvo ir supilkite į jį įdarą.
    5. Išimkite kepimo indą iš šaldytuvo ir supilkite į jį įdarą.
  • Ant kepimo formos viršaus paskleiskite likusius sviesto trupinius. Tada įkaitinkite orkaitę iki šimto aštuoniasdešimties laipsnių ir įdėk...
    6. Ant kepimo formos viršaus paskleiskite likusius sviesto trupinius. Tada įkaitinkite orkaitę iki šimto aštuoniasdešimties laipsnių ir įdėkite į ją pyragą. Kepkite apie valandą, tada atvėsinkite ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai