Kalėdinis pyragas su džiovintais vaisiais ir riešutais

Kalėdinis pyragas su džiovintais vaisiais ir riešutais

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
5 d. 13 val.

Apie receptą

Noriu su jumis pasidalinti puikiu kalėdinio pyrago su džiovintais vaisiais ir riešutais receptu. Padarysime taip, kaip turi būti. Todėl būkite kantrūs ir geros nuotaikos. Šis pyragas reikalauja daug laiko, nes džiovintų vaisių mirkymas ir paties pyrago gaminimas užtruks visą savaitę! Taip, taip gamino anglų namų šeimininkės. Todėl galite, pavyzdžiui, gaminti per gavėnią, o išbandyti šį kulinarinį šedevrą per Kalėdas.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šviesios razinos
    150 gramų
  • Džiovintos vyšnios
    150 gramų
  • Rudasis cukrus
    250 gramų
  • Miltai
    310 gramų
  • Migdolų
    250 gramų
  • Tamsios razinos
    150 gramų
  • Cukruotas kinkanas
    200 gramų (apelsinas arba mandarinas)
  • Sviestas
    260 gramų
  • Kepimo milteliai
    5 gramai
  • Lengvas romas
    120 mililitrų
  • Kiaušiniai
    5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visus džiovintus vaisius sudėkite į stiklainį ir užpilkite romu. Sandariai uždarykite dangtį ir palikite 5 dienas. Retkarčiais pakratykit...
    1. Visus džiovintus vaisius sudėkite į stiklainį ir užpilkite romu. Sandariai uždarykite dangtį ir palikite 5 dienas. Retkarčiais pakratykite ir pasukinėkite.
  • Praėjus šiam laikui, pradėkite ruošti pyragą. Kambario temperatūros sviestą suminkykite. Sumaišykite su cukrumi ir plakite iki vientisos ...
    2. Praėjus šiam laikui, pradėkite ruošti pyragą. Kambario temperatūros sviestą suminkykite. Sumaišykite su cukrumi ir plakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Dabar į mišinį įmuškite kiaušinius, toliau plakdami. Tada suberkite miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite tešlą.
    3. Dabar į mišinį įmuškite kiaušinius, toliau plakdami. Tada suberkite miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite tešlą.
  • Migdolus sumalkite, džiovintus vaisius išimkite iš stiklainio ir šiek tiek apvoliokite miltuose. Sudėkite šiuos ingredientus į tešlą. Išm...
    4. Migdolus sumalkite, džiovintus vaisius išimkite iš stiklainio ir šiek tiek apvoliokite miltuose. Sudėkite šiuos ingredientus į tešlą. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite trupučiu miltų. Supilkite tešlą, išlyginkite ir papuoškite nuluptais migdolais.
    5. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite trupučiu miltų. Supilkite tešlą, išlyginkite ir papuoškite nuluptais migdolais.
  • Pyragą kepame 160 laipsnių orkaitėje pusantros valandos. Iškepimą patikrinkite dantų krapštuku.
    6. Pyragą kepame 160 laipsnių orkaitėje pusantros valandos. Iškepimą patikrinkite dantų krapštuku.
  • Reklama
  • Po to pyragą atvėsinkite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 2-3 dienoms. Mėgaukitės savo pyragu!
    7. Po to pyragą atvėsinkite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 2-3 dienoms. Mėgaukitės savo pyragu!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai