Sūrio česnakinis padažas

Sūrio česnakinis padažas

4.5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Kaip nuo nulio pasigaminti sūrio-česnako padažą virtoms daržovėms: brokoliams, žiediniams kopūstams, keptoms bulvėms? Tai suteikia bet kokiam patiekalui visiškai kitokį skonį. Štai receptas, tai paprasta! Sūrio padažui paruošti tereikia 6 ingredientų, o dažniausiai juos visada turite šaldytuve, tad paruošite be vargo. Be daržovių, šį padažą galima patiekti su kepta vištiena, krekeriais... o su sūrio ir česnako padažu bet koks maistas taps 100 kartų skanesnis!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    4 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Česnakai
    2 skiltelės (šviežiai tarkuotas)
  • Pienas
    2 stiklinės
  • Čedario sūris
    450 gramų
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sviestą sudėkite į aukštą keptuvę ar puodą ir ištirpinkite ant vidutinės ugnies, kol pradės burbuliuoti.
    1. Sviestą sudėkite į aukštą keptuvę ar puodą ir ištirpinkite ant vidutinės ugnies, kol pradės burbuliuoti.
  • Suberkite išsijotus miltus ir gerai išmaišykite sviestą. Suberkite susmulkintą česnaką ir toliau maišykite, kol mišinys taps šviesiai rudas.
    2. Suberkite išsijotus miltus ir gerai išmaišykite sviestą. Suberkite susmulkintą česnaką ir toliau maišykite, kol mišinys taps šviesiai rudas.
  • Reklama
  • Sumažinkite ugnį, lėtai supilkite pieną ir toliau maišykite, kol pieno mišinys užvirs. Leiskite pastoviai virti minutę.
    3. Sumažinkite ugnį, lėtai supilkite pieną ir toliau maišykite, kol pieno mišinys užvirs. Leiskite pastoviai virti minutę.
  • Suberkite tarkuotą sūrį ir maišykite, kol susidarys vienalytė masė (ant mažos ugnies).
    4. Suberkite tarkuotą sūrį ir maišykite, kol susidarys vienalytė masė (ant mažos ugnies).
  • Reklama
  • Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, viską išmaišykite.
    5. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, viską išmaišykite.
  • Česnakinį sūrio padažą patiekite šiltą.
    6. Česnakinį sūrio padažą patiekite šiltą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai