Sūrio česnakinis padažas
4.5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Kaip nuo nulio pasigaminti sūrio-česnako padažą virtoms daržovėms: brokoliams, žiediniams kopūstams, keptoms bulvėms? Tai suteikia bet kokiam patiekalui visiškai kitokį skonį. Štai receptas, tai paprasta! Sūrio padažui paruošti tereikia 6 ingredientų, o dažniausiai juos visada turite šaldytuve, tad paruošite be vargo. Be daržovių, šį padažą galima patiekti su kepta vištiena, krekeriais... o su sūrio ir česnako padažu bet koks maistas taps 100 kartų skanesnis!
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas4 šaukštai
-
Kvietiniai miltai2 šaukštai
-
Česnakai2 skiltelės (šviežiai tarkuotas)
-
Pienas2 stiklinės
-
Čedario sūris450 gramų
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sviestą sudėkite į aukštą keptuvę ar puodą ir ištirpinkite ant vidutinės ugnies, kol pradės burbuliuoti.
-
2. Suberkite išsijotus miltus ir gerai išmaišykite sviestą. Suberkite susmulkintą česnaką ir toliau maišykite, kol mišinys taps šviesiai rudas.
-
Reklama
-
3. Sumažinkite ugnį, lėtai supilkite pieną ir toliau maišykite, kol pieno mišinys užvirs. Leiskite pastoviai virti minutę.
-
4. Suberkite tarkuotą sūrį ir maišykite, kol susidarys vienalytė masė (ant mažos ugnies).
-
Reklama
-
5. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, viską išmaišykite.
-
6. Česnakinį sūrio padažą patiekite šiltą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama