Orkaitėje kepti kiaulienos šonkauliukai

Orkaitėje kepti kiaulienos šonkauliukai

4.1 (7 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Norint pagaminti nepaprastai skanią ir sočią vakarienę, jums nereikia daug ingredientų ir laiko, nes šiandien kartu su jumis pagaminsime puikius aštrius šonkauliukus orkaitėje. Šiandien noriu su jumis pasidalinti nuostabiu orkaitėje keptų kiaulienos šonkaulių kepimo receptu, nes šio recepto dėka paprasti šonkauliukai virsta nepaprastai skaniu ir aromatingu patiekalu. Kadangi dabar orai jau vėsta ir net nežinai kada laukti lietaus, liksime namuose ir gaminkime šį patiekalą įprastoje orkaitėje, bet smagiausia žinoma gaminti lauke. Bet viskas gerai, patikėkite manimi, tokie šonkauliukai taip pat labai skanūs, o jaukią atmosferą galite surengti namuose, svarbiausia yra tinkama kompanija ir geras maistas. O aš jums pasakysiu kaip kepti kiaulienos šonkauliukus orkaitėje.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos šonkauliukai
    1,5 kilogramo
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Sojų padažas
    3~4 šaukštai
  • Medus
    2 šaukštai
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Šviežias imbieras
    30 gramų
  • Druska
    Pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    Pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kruopščiai nuplaukite šonkauliukus po šaltu vandeniu, tada dalimis supjaustykite po 4–5 šonkaulius.
    1. Kruopščiai nuplaukite šonkauliukus po šaltu vandeniu, tada dalimis supjaustykite po 4–5 šonkaulius.
  • Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, o česnaką ir imbierą susmulkinkite peiliu.
    2. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, o česnaką ir imbierą susmulkinkite peiliu.
  • Reklama
  • Į puodą suberkite svogūną, česnaką ir imbierą, supilkite sojų padažą, pomidorų pastą ir medų, gerai išmaišykite.
    3. Į puodą suberkite svogūną, česnaką ir imbierą, supilkite sojų padažą, pomidorų pastą ir medų, gerai išmaišykite.
  • Puodą statome ant viryklės, o kai padažas užvirs, troškiname, kol svogūnai suminkštės.
    4. Puodą statome ant viryklės, o kai padažas užvirs, troškiname, kol svogūnai suminkštės.
  • Reklama
  • Kai padažas šiek tiek atvės, sutrinkite jį trintuvu (blenderiu kitaip sakant) iki vientisos masės.
    5. Kai padažas šiek tiek atvės, sutrinkite jį trintuvu (blenderiu kitaip sakant) iki vientisos masės.
  • Dabar kiaulienos šonkaulius iš visų pusių aptepame paruoštu padažu ir padedame į šaldytuvą 1-2 valandoms.
    6. Dabar kiaulienos šonkaulius iš visų pusių aptepame paruoštu padažu ir padedame į šaldytuvą 1-2 valandoms.
  • Reklama
  • Marinuotus šonkauliukus sudėkite į kepimo indą arba ant kepimo skardos ir kepkite 1-1,5 valandos iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. ...
    7. Marinuotus šonkauliukus sudėkite į kepimo indą arba ant kepimo skardos ir kepkite 1-1,5 valandos iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepimo metu šonkauliukus būtina kelis kartus aptepti padažu. Gatavus šonkauliukus sudėkite į lėkštę, papuoškite žolelėmis ir patiekite su šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (7 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai