Vištienos šlaunelių filė keptuvėje

Vištienos šlaunelių filė keptuvėje

4 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Iškepkime skanią ir sultingą vištieną keptuvėje. Naudosiu vištienos šlauneles be odos ir be kaulų. Dėl aromato ir skonio įdėjau žolelių ir česnako. Gavosi labai skanu ir greitai paruošiama. Paprastas ir skanus patiekalas kiekvienai dienai. Šią vištieną galima patiekti su bet kokiu garnyru, aš patiekiau su grikiais.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Kario milteliai
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės
    20 gramų
  • Vištienos šlaunelės
    700 gramų (be kaulų ir odos)
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Ciberžolė
    1 žiupsnelis
  • Rūkyta paprika
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Sumalta kalendra
    1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į vištieną įberkite prieskonių, druskos ir pipirų. Jomis įtrinkite vištieną ir palikite valandai pasimarinuoti.
    2. Į vištieną įberkite prieskonių, druskos ir pipirų. Jomis įtrinkite vištieną ir palikite valandai pasimarinuoti.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite vištieną ir kepkite iš vienos pusės ant vidutinės ugnies 6-7 minutes.
    3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite vištieną ir kepkite iš vienos pusės ant vidutinės ugnies 6-7 minutes.
  • Apverskite vištieną ir kepkite antrąją pusę dar 5 minutes.
    4. Apverskite vištieną ir kepkite antrąją pusę dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Sutraiškykite česnaką per spaudą, nuplaukite žalumynus ir nusausinkite. Smulkiai supjaustykite žalumynus.
    5. Sutraiškykite česnaką per spaudą, nuplaukite žalumynus ir nusausinkite. Smulkiai supjaustykite žalumynus.
  • Į vištieną įdėkite žolelių ir česnako. Troškinkite 1 minutę.
    6. Į vištieną įdėkite žolelių ir česnako. Troškinkite 1 minutę.
  • Reklama
  • Supilkite 50-100 ml. vandens ir troškinkite vištieną dar 10 minučių uždengę ant silpnos ugnies.
    7. Supilkite 50-100 ml. vandens ir troškinkite vištieną dar 10 minučių uždengę ant silpnos ugnies.
  • Vištienos šlaunelių filė keptuvėje paruošta! Patiekite su bet kokiu garnyru. Gero apetito!
    8. Vištienos šlaunelių filė keptuvėje paruošta! Patiekite su bet kokiu garnyru. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai