Vištienos širdelės su padažu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Sveikas ir skanus produktas su subtiliu padažu puikiai tiks pietums tiek suaugusiems, tiek vaikams. Lengva ir paprasta paruošti! Vištienos širdelės su padažu yra ir skanios, ir sveikos. Šio patiekalo receptas yra neįtikėtinai paprastas, o rezultatas jums tikrai patiks. Prie šio skanėsto dera bet koks garnyras – ryžiai, grikiai, bulvių košė ar makaronai. Tikiuosi, kad vištienos širdelių su padažu receptas su nuotrauka jums bus labai naudingas ir šis patiekalas bus dažnas svečias ant jūsų stalo. Gero apetito!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos širdelės500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai1~2 skiltelės
-
Pomidorų pasta1~2 šaukštai
-
Grietinėlė100 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Vanduo1 stiklinė
-
Aliejus1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kruopščiai nuplaukite vištienos širdis.
-
2. Nupjauname riebalų perteklių, plėveles. Jei širdelės didelės, galite jas perpjauti per pusę.
-
Reklama
-
3. Paimkite raudonąjį arba įprastą svogūną. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
-
4. Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, lengvai pakepinkite svogūną apie 3 minutes.
-
Reklama
-
5. Į keptuvėje esančius svogūnus suberkite širdeles, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių. Nepamirškite periodiškai maišyti.
-
6. Dabar paruošime padažą širdelėms. Sumaišykite pomidorų pastą, grietinėlę, druską.
-
Reklama
-
7. Supilkite padažą į keptuvę ant širdelių.
-
8. Įpilkite stiklinę šilto vandens ir viską gerai išmaišykite. Galite pridėti mėgstamų prieskonių.
-
Reklama
-
9. Troškinkite širdeles padaže apie pusvalandį. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, suberkite susmulkintą česnaką. Jei jaučiate, kad padažo nepakanka, galite įpilti šiek tiek vandens.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama