Citrininis pyragas Švelnus

Citrininis pyragas Švelnus

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis citrininis pyragas yra labai švelnios, šiek tiek drėgnos tekstūros ir malonaus skonio, todėl kepimas greitas ir lengvas. Dalinamės receptu! Šis subtilus citrininis pyragas yra iš serijos „Svečiai ant slenksčio“. Svarbiausia, kad namuose būtų citrina ir sviestas. Jis paruošiamas labai paprastai ir greitai. Peržiūrėkite nuoseklų receptą ir pradžiuginkite save bei savo artimuosius gardžiais pyragaičiais.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    100 gramų
  • Citrina
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • (2 kiaušiniai ir 1 trynys)
  • Cukraus pudra
    1 šaukštas (pyrago apibarstymui)
  • Cukrus
    85 gramų
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai
    3 gramų
  • Sviestas
    90 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Ištirpinkite sviestą, supilkite į jį citrinos žievelę ir citrinos sultis iš vienos citrinos.
    2. Ištirpinkite sviestą, supilkite į jį citrinos žievelę ir citrinos sultis iš vienos citrinos.
  • Reklama
  • Į puodą su karštu vandeniu įdėkite kitą puodą, įmuškite 2 kiaušinius ir 1 trynį, suberkite cukrų ir maišykite, kol cukrus ištirps.
    3. Į puodą su karštu vandeniu įdėkite kitą puodą, įmuškite 2 kiaušinius ir 1 trynį, suberkite cukrų ir maišykite, kol cukrus ištirps.
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi mikseriu iki purių putų, supilti vanilės ekstraktą, miltus, kepimo miltelius, išmaišyti iki vientisos masės.
    4. Kiaušinius išplakti su cukrumi mikseriu iki purių putų, supilti vanilės ekstraktą, miltus, kepimo miltelius, išmaišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Į tešlą supilkite sviesto ir citrinos mišinį, vėl išmaišykite iki vientisos masės.
    5. Į tešlą supilkite sviesto ir citrinos mišinį, vėl išmaišykite iki vientisos masės.
  • Paruoškite kepimo formą, ištepkite ją sviestu ir lengvai pabarstykite miltais.
    6. Paruoškite kepimo formą, ištepkite ją sviestu ir lengvai pabarstykite miltais.
  • Reklama
  • Supilkite tešlą į paruoštą skardą, lengvai patapšnokite ja į stalą, kad tešloje neliktų oro burbuliukų ir ji tolygiai pasiskirstytų per f...
    7. Supilkite tešlą į paruoštą skardą, lengvai patapšnokite ja į stalą, kad tešloje neliktų oro burbuliukų ir ji tolygiai pasiskirstytų per formą. Kepkite orkaitėje 30 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
  • Prieš patiekdami pyragą apibarstykite cukraus pudra. Pyragas yra neįtikėtinai švelnus ir kvapnus, neįmanoma atsisakyti tokio skanėsto! Ge...
    8. Prieš patiekdami pyragą apibarstykite cukraus pudra. Pyragas yra neįtikėtinai švelnus ir kvapnus, neįmanoma atsisakyti tokio skanėsto! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai