Kopūstų kotletai
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mūsų protėviai tokius kotletus ruošdavo ir per Didžiąją gavėnią. Bet net jei ir nepasninkaujate, toks patiekalas netrukdys lieknėjantiems (arba atvirkščiai, nenorintiems priaugti papildomų kilogramų). Kopūstų kotletus gaminkite taip: kopūstą virkite 10 minučių, tada perkiškite per mėsmalę. Išspauskite skysčio perteklių, suberkite svogūną, česnaką, žoleles, miltus, manų kruopas, druską ir prieskonius. Gerai išmaišykite, iš faršo suformuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių aliejuje ant vidutinės-stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstai1 kilogramas
-
Svogūnai1 vnt
-
Žalumynai1 ryšulėlis
-
Česnakai2 skiltelės
-
Manų kruopos0.5 stiklinės
-
Miltai0.5 stiklinės
-
Druska, prieskoniaipagal skonį
-
Džiūvėsėliaipagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kopūstą supjaustykite dideliais gabalėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių.
-
2. Tada kopūstą sumalkite ir rankomis išspauskite skysčio perteklių.
-
Reklama
-
3. Į kopūstą suberkite susmulkintą svogūną, česnaką ir žoleles. Druska pipirai.
-
4. Suberkite miltus, manų kruopas ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Iš faršo suformuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite iš abiejų pusių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama