Šarlotė su varške

Šarlotė su varške

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Norėdami paįvairinti saldžius kepinius prie arbatos, noriu jums pasiūlyti labai šaunų pyragą. Tai švelni, puri šarlotė, pridedant varškės ir džiovintų vaisių. Sveikas ir skanus desertas visai šeimai! Prieš jus ne visai klasikinis variantas, kaip kepti šarlotę su varške, nes be pagrindinių ingredientų, pagal skonį siūlau dėti ir razinų ar uogų. Puikiai tinka, pavyzdžiui, bruknės ar avietės. Toks pyragas tikrai patiks kiekvienam, be jokio vargo mėgstančiam naminius pyragus. Rekomenduoju peržiūrėti receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    600 gramų
  • Cukrus
    100~120 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Miltai
    3/4 stiklinės (maždaug)
  • Obuolys
    1 vnt
  • Cinamonas
    1 žiupsnelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Prieš pradėdami dirbti su tešla, įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių. Atsargiai atskirkite baltymus nuo trynių. Trynius įtrinkite su varške...
    1. Prieš pradėdami dirbti su tešla, įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių. Atsargiai atskirkite baltymus nuo trynių. Trynius įtrinkite su varške ir puse cukraus iki vientisos masės.
  • Kiaušinių baltymus išplakite su žiupsneliu druskos ir likusiu cukrumi iki standžių putų.
    2. Kiaušinių baltymus išplakite su žiupsneliu druskos ir likusiu cukrumi iki standžių putų.
  • Reklama
  • Obuolius nulupkite, išimkite šerdį. Vaisius supjaustykite plonais ir mažais griežinėliais.
    3. Obuolius nulupkite, išimkite šerdį. Vaisius supjaustykite plonais ir mažais griežinėliais.
  • Į varškę suberkite miltus, cinamoną (dėl skonio) ir obuolius. Taip pat, jei norite, pagal skonį įberkite saują razinų ar uogų. Viską kruo...
    4. Į varškę suberkite miltus, cinamoną (dėl skonio) ir obuolius. Taip pat, jei norite, pagal skonį įberkite saują razinų ar uogų. Viską kruopščiai išmaišykite. Sudėkite baltymus ir švelniai išmaišykite.
  • Reklama
  • Karščiui atsparią formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sudėkite į ją tešlą, dėkite į įkaitintą orkaitę 50 minučių. Prieš pati...
    5. Karščiui atsparią formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sudėkite į ją tešlą, dėkite į įkaitintą orkaitę 50 minučių. Prieš patiekdami pabarstykite šarlotę cukraus pudra. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai