Vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu ir špinatais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Kaip karštą patiekalą pietums, vakarienei ar šventiniam stalui, norėčiau rekomenduoti puikų variantą. Sultingi žalumynai, švelni filė, skani sūrio plutelė – nuostabiai skanu ir visai nesudėtinga. Tobulam skoniui išgauti rekomenduoju naudoti dviejų rūšių sūrį – kietąjį ir mocarelą. Galite naudoti tiek šviežius, tiek šaldytus špinatus. Tai gana patogus būdas gaminti vištienos krūtinėlę.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos krūtinėlė4 vnt
-
Sviestas1 šaukštas
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Kietasis sūris50 gramų
-
Mocarela100 gramų
-
Špinatai1 krūva
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Nuplaukite ir nusausinkite krūtinėles. Aštriu peiliu padarykite pjūvius, kaip parodyta nuotraukoje, ir sudėkite į orkaitei atsparų indą, pateptą alyvuogių aliejumi.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą sviesto ir šiek tiek alyvuogių aliejaus. Suberkite nuplautus ir džiovintus špinatus ir pakepinkite porą minučių. Suberkite mocarelą ir troškinkite dar kelias minutes.
-
4. Paskirstykite įdarą į krūtinėlės pjūvius. Pabarstykite druska ir prieskoniais. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
-
Reklama
-
5. Sūriu ir špinatais įdaryta vištienos krūtinėlė kepama kiek ilgiau nei pusvalandį, kol susiformuoja ši skani plutelė.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama