Vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu ir špinatais

Vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu ir špinatais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Kaip karštą patiekalą pietums, vakarienei ar šventiniam stalui, norėčiau rekomenduoti puikų variantą. Sultingi žalumynai, švelni filė, skani sūrio plutelė – nuostabiai skanu ir visai nesudėtinga. Tobulam skoniui išgauti rekomenduoju naudoti dviejų rūšių sūrį – kietąjį ir mocarelą. Galite naudoti tiek šviežius, tiek šaldytus špinatus. Tai gana patogus būdas gaminti vištienos krūtinėlę.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    4 vnt
  • Sviestas
    1 šaukštas
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Kietasis sūris
    50 gramų
  • Mocarela
    100 gramų
  • Špinatai
    1 krūva
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Nuplaukite ir nusausinkite krūtinėles. Aštriu peiliu padarykite pjūvius, kaip parodyta nuotraukoje, ir sudėkite į orkaitei atsparų indą, ...
    2. Nuplaukite ir nusausinkite krūtinėles. Aštriu peiliu padarykite pjūvius, kaip parodyta nuotraukoje, ir sudėkite į orkaitei atsparų indą, pateptą alyvuogių aliejumi.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite šaukštą sviesto ir šiek tiek alyvuogių aliejaus. Suberkite nuplautus ir džiovintus špinatus ir pakepinkite porą min...
    3. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą sviesto ir šiek tiek alyvuogių aliejaus. Suberkite nuplautus ir džiovintus špinatus ir pakepinkite porą minučių. Suberkite mocarelą ir troškinkite dar kelias minutes.
  • Paskirstykite įdarą į krūtinėlės pjūvius. Pabarstykite druska ir prieskoniais. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į iki 200 laipsni...
    4. Paskirstykite įdarą į krūtinėlės pjūvius. Pabarstykite druska ir prieskoniais. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  • Reklama
  • Sūriu ir špinatais įdaryta vištienos krūtinėlė kepama kiek ilgiau nei pusvalandį, kol susiformuoja ši skani plutelė.
    5. Sūriu ir špinatais įdaryta vištienos krūtinėlė kepama kiek ilgiau nei pusvalandį, kol susiformuoja ši skani plutelė.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai