Įdarytos grybų kepurėlės
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Grybukus dažnai naudoju ne tik pagrindiniams patiekalams, bet ir užkandžiui. Kepu ant grotelių arba orkaitėje. Papasakosiu apie įdarytų grybų kepurėlių gaminimo būdą. Jei norite įdaryti kepures, rinkitės didelius arba vidutinio dydžio grybus, geriau, jei jie būtų maždaug vienodo dydžio. Kuo prikimšti? Čia kiekvienas gali turėti savo pasiūlymų: malta mėsa ar mėsos gabaliukai, sūris, daržovės. Šie grybai puikiai tinka tiek šilti, tiek šalti.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pievagrybiai200 gramų
-
Malta mėsa100 gramų
-
Sūris50 gramų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Majonezas1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia grybus nuplaukite, atsargiai nuimkite kotelį ir nuvalykite kepures.
-
2. Į faršą įberkite žiupsnelį druskos ir išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Iš faršo formuokite nedidelius rutuliukus pagal kepurėlės dydį. Į kepurę sudėkite maltą mėsą.
-
4. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, o česnaką susmulkinkite.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite česnaką, sūrį ir majonezą.
-
6. Sūrio mišinį dėkite ant faršo. Grybus sudėkite ant kepimo skardos.
-
Reklama
-
7. Grybus kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Patiekite grybus iš karto po kepimo. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama