Pyragėliai su kopūstais keptuvėje
4 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Kopūstų pyragaičiai – puiki proga palepinti savo artimuosius ir dar kartą užsiimti kulinarijos menu. Yra daug įvairių receptų, bet aš darau taip. Tešla pyragėliams ruošiama be sodos. Todėl paruoštas kepinys ilgai nesudžiūva ir išlieka purus, minkštas ir skanus. Tinka bet koks įdaras: saldus ar pikantiškas. Kepti kopūstai yra puikus pasirinkimas.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rūgpienis500 mililitrų
-
Miltai900 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 šaukštas
-
Sausos mielės1 šaukštas
-
Augalinis aliejus50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į rūgpienį suberkite mieles ir cukrų, gerai išmaišykite, kad ištirptų.
-
2. Į rūgpienį įsijokite šiek tiek miltų, išmaišykite šluotele, uždenkite ir pastatykite šiltai 10 minučių.
-
Reklama
-
3. Tada į tešlą įberkite druskos ir įsijokite miltus. Tai turėtų būti lipni tešla.
-
4. Kad tešla mažiau liptų prie rankų, įpilkite saulėgrąžų aliejaus. Pabarstykite stalą miltais ir toliau minkykite tešlą rankomis.
-
Reklama
-
5. Tešlą perkelkite į indą, uždenkite dangčiu ir pastatykite šiltoje vietoje pusvalandžiui pakilti.
-
6. Sutepkite rankas saulėgrąžų aliejumi. Iš tešlos suspauskite rutuliukus, pirštais juos išlyginkite, o į centrą dėkite įdarą. Atsargiai uždarykite kraštus ir suformuokite pyragėlį.
-
Reklama
-
7. Kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama