Varškės su žalumynais užkandis

Varškės su žalumynais užkandis

5 (1 įvertinimai)

4-5 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Varškės užkandis su žolelėmis yra pikantiško skonio ir gaivaus aromato. Paruošta iš produktų, kuriuos visada galite nusipirkti. Daugelis yra įpratę, kad iš varškės galima gaminti tik desertus. Šiandien jūsų dėmesiui pridedu aštrų varškės užkandį su žolelėmis. Receptui imkite skanios riebios varškės, česnako, krapų ir grietinės. Jei norite, grietinę pakeiskite jogurtu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    300 gramų
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Petražolės
    3 gramai
  • Krapai
    2 gramai
  • Grietinė arba jogurtas
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Supilkite varškę į dubenį ir sumaišykite su grietine. Gaunasi minkšta masė kaip kremas. Na, o kai varškė riebi, užkandį galima tiesiog te...
    2. Supilkite varškę į dubenį ir sumaišykite su grietine. Gaunasi minkšta masė kaip kremas. Na, o kai varškė riebi, užkandį galima tiesiog tepti ant duonos.
  • Reklama
  • Suberkite smulkiai supjaustytus žalumynus, reikės krapų ir petražolių. Jei norite, pridėkite kalendros arba salierų.
    3. Suberkite smulkiai supjaustytus žalumynus, reikės krapų ir petražolių. Jei norite, pridėkite kalendros arba salierų.
  • Česnaką išspauskite per spaudą.
    4. Česnaką išspauskite per spaudą.
  • Reklama
  • Užkandį išmaišykite, paragaukite, jei reikia įberkite druskos.
    5. Užkandį išmaišykite, paragaukite, jei reikia įberkite druskos.
  • Paruoštą užkandį iš karto patiekite. Jei norite, užtepkite ant ruginės duonos arba išdėliokite į tartaletes kaip užkandį svečiams, bus sk...
    6. Paruoštą užkandį iš karto patiekite. Jei norite, užtepkite ant ruginės duonos arba išdėliokite į tartaletes kaip užkandį svečiams, bus skanu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai