Traškūs agurkai be cukraus

Traškūs agurkai be cukraus

3.4 (11 įvertinimai)

20 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Konservuoti traškūs agurkai be cukraus – tikras bet kurios šeimininkės turtas. Savo arsenale turiu kelis traškių agurkų variantus – dalinuosi vienu iš jų. Norėdami paruošti konservuotus traškius agurkus, būtinai naudokite marinavimo veislių agurkus. Geriau, jei vaisiai smulkūs, jauni. Noriu duoti patarimą, pirmiausia išbandykite bet kurį receptą ant nedidelio skaičiaus agurkų. Pamažu plėskite receptų arsenalą, geriau pasigaminkite šiek tiek įvairių agurkų, pasirašykite stiklainius, palyginkite žiemą, o tada išsirinkite geriausius variantus! Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    5 kilogramai
  • Druska
    90~100 gramų (3 litrų stiklainiui)
  • Actas 70%
    1 arbatinis šaukštelis 3 litrų stiklainiui)
  • Žalumynai (krienai, krapų skėčiai, serbentų lapai, vyšnios, peletrūnai)
    pagal skonį
  • Česnakai
    4~6 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Agurkus pamirkykite vandenyje 3-4 valandas (išskyrus ką tik nuskintus).
    1. Agurkus pamirkykite vandenyje 3-4 valandas (išskyrus ką tik nuskintus).
  • Agurkus, žoleles, česnakus sandariai išdėliokite į stiklainius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite 5 minutes. Pakartokite dar kartą.
    2. Agurkus, žoleles, česnakus sandariai išdėliokite į stiklainius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite 5 minutes. Pakartokite dar kartą.
  • Reklama
  • Iš stiklainio supilkite vandenį į puodą ir įberkite druskos, virkite, kol druska ištirps. Įpilkite acto.
    3. Iš stiklainio supilkite vandenį į puodą ir įberkite druskos, virkite, kol druska ištirps. Įpilkite acto.
  • Sūrymu užpilkite agurkus.
    4. Sūrymu užpilkite agurkus.
  • Reklama
  • Stiklainius užsukite, apverskite ir šiltai suvyniokite. Taip palikite kol atvės.
    5. Stiklainius užsukite, apverskite ir šiltai suvyniokite. Taip palikite kol atvės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.4/5 (11 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai