Traškūs agurkai be cukraus
3.4 (11 įvertinimai)
20 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Konservuoti traškūs agurkai be cukraus – tikras bet kurios šeimininkės turtas. Savo arsenale turiu kelis traškių agurkų variantus – dalinuosi vienu iš jų. Norėdami paruošti konservuotus traškius agurkus, būtinai naudokite marinavimo veislių agurkus. Geriau, jei vaisiai smulkūs, jauni. Noriu duoti patarimą, pirmiausia išbandykite bet kurį receptą ant nedidelio skaičiaus agurkų. Pamažu plėskite receptų arsenalą, geriau pasigaminkite šiek tiek įvairių agurkų, pasirašykite stiklainius, palyginkite žiemą, o tada išsirinkite geriausius variantus! Sėkmės!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai5 kilogramai
-
Druska90~100 gramų (3 litrų stiklainiui)
-
Actas 70%1 arbatinis šaukštelis 3 litrų stiklainiui)
-
Žalumynai (krienai, krapų skėčiai, serbentų lapai, vyšnios, peletrūnai)pagal skonį
-
Česnakai4~6 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Agurkus pamirkykite vandenyje 3-4 valandas (išskyrus ką tik nuskintus).
-
2. Agurkus, žoleles, česnakus sandariai išdėliokite į stiklainius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite 5 minutes. Pakartokite dar kartą.
-
Reklama
-
3. Iš stiklainio supilkite vandenį į puodą ir įberkite druskos, virkite, kol druska ištirps. Įpilkite acto.
-
4. Sūrymu užpilkite agurkus.
-
Reklama
-
5. Stiklainius užsukite, apverskite ir šiltai suvyniokite. Taip palikite kol atvės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.4/5 (11 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama