Aviečių pyragas

Aviečių pyragas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Siūlau jums tikrą vasaros pyragą. Vidutiniškai saldus, aromatingas, labai skanus pyragas su avietėmis. Be to, jis paruošiamas greitai, paprastai iš turimų produktų. Su juo susitvarkys kiekvienas! Puikus pasirinkimas visai šeimai. Geriausia avietes pyragui imti iš savo daržo, nuskintas sausu oru, nes uogų geriau neplauti. Tačiau jei nesate tikri dėl uogų kokybės, sudėkite jas į sietelį ir kruopščiai nuplaukite šaltu vandeniu nemaišydami. Leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti, nes mums nereikia drėgmės pertekliaus.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    50 gramų (+ formai patepti)
  • Avietės
    150 gramų
  • Kvietiniai miltai
    70 gramų (+ formai pabarstyti)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    85 gramų
  • Kepimo milteliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus
    3 gramai
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Perrinkite uogas, pašalinkite šakeles ir kotelius, patartina jų neplauti ir nedžiovinti prieš dedant į pyragą. Iš anksto išimkite sviestą...
    1. Perrinkite uogas, pašalinkite šakeles ir kotelius, patartina jų neplauti ir nedžiovinti prieš dedant į pyragą. Iš anksto išimkite sviestą, kad jis suminkštėtų. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 laipsnių. Į dubenį sudėkite minkštą sviestą, suberkite cukrų, druską ir vanilinį cukrų. Plakite iki purumo ir purumo.
  • Įmuškite kiaušinį į sviestą.
    2. Įmuškite kiaušinį į sviestą.
  • Reklama
  • Viską išplakite iki vientisos masės.
    3. Viską išplakite iki vientisos masės.
  • Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir persijokite į dubenį. Užmaišykite minkštą, be gumulėlių tešlą.
    4. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir persijokite į dubenį. Užmaišykite minkštą, be gumulėlių tešlą.
  • Reklama
  • Kepimo skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite trupučiu miltų.
    5. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite trupučiu miltų.
  • Tešlą perkelkite į kepimo skardą ir išlyginkite.
    6. Tešlą perkelkite į kepimo skardą ir išlyginkite.
  • Reklama
  • Ant tešlos išdėliokite uogas ir šiek tiek paspauskite.
    7. Ant tešlos išdėliokite uogas ir šiek tiek paspauskite.
  • Kepimo formą su tešla įdėkite į karštą orkaitę ir kepkite aviečių pyragą 35–40 minučių, kol iškeps. Visiškai atvėsinkite pyragą ir patiek...
    8. Kepimo formą su tešla įdėkite į karštą orkaitę ir kepkite aviečių pyragą 35–40 minučių, kol iškeps. Visiškai atvėsinkite pyragą ir patiekite.
  • Reklama
  • Paprastas aviečių pyragas paruoštas.
    9. Paprastas aviečių pyragas paruoštas.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai