Suši pyragas

Suši pyragas

5 (2 įvertinimai)

5-7 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Visi, kurie mėgsta sušius ir suktinukus, tikrai įvertins šį nuostabų pyragą! Šis patiekalas – tai sluoksniuotos lašišos, ryžių, avokado ir šviežių agurkų salotos. Tai labai paprasta ir skanu! Stulbinančiai skanus pūkuotas suši pyragas, kuris taps pagrindiniu patiekalu ir šventinio stalo puošmena. Toks pyragas paruošiamas daug lengviau nei suši, tačiau rezultatas jus maloniai nustebins!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Apvalūs ryžiai
    250 gramų
  • Raudona sūdyta žuvis
    300 gramų
  • Džiovinti jūros dumbliai
    1 vnt (lapas)
  • Grietinėlės sūris ,,Philadelphia,,
    250 gramų
  • Avokadas
    1 vnt
  • Švieži agurkai
    1~2 vnt
  • Juodasis sezamas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Obuolių sidro actas
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1~2 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Ryžius kruopščiai nuplaukite.
    2. Ryžius kruopščiai nuplaukite.
  • Reklama
  • Supilkite 350 ml. šalto vandens, uždėkite ant viryklės, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 15 minučių.
    3. Supilkite 350 ml. šalto vandens, uždėkite ant viryklės, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 15 minučių.
  • Ryžius nukelkite nuo ugnies, keliais sluoksniais uždenkite popieriniu rankšluosčiu, sandariai uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių, k...
    4. Ryžius nukelkite nuo ugnies, keliais sluoksniais uždenkite popieriniu rankšluosčiu, sandariai uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių, kad išgaruotų visas drėgmės perteklius.
  • Reklama
  • Tuo tarpu paruoškite padažą. Sumaišykite obuolių sidro actą, druską ir cukrų. Jei turite ryžių acto, įpilkite jo, bet 2 kartus daugiau.
    5. Tuo tarpu paruoškite padažą. Sumaišykite obuolių sidro actą, druską ir cukrų. Jei turite ryžių acto, įpilkite jo, bet 2 kartus daugiau.
  • Pasibaigus laikui, užpilą supilkite į ryžius ir išmaišykite. Leiskite ryžiams atvėsti.
    6. Pasibaigus laikui, užpilą supilkite į ryžius ir išmaišykite. Leiskite ryžiams atvėsti.
  • Reklama
  • Raudoną lengvai sūdytą žuvį supjaustykite mažais kubeliais.
    7. Raudoną lengvai sūdytą žuvį supjaustykite mažais kubeliais.
  • Atidėkite maždaug trečdalį visos ryžių normos, įdėkite susmulkintą jūros dumblių lakštą ir apie 1/2 šaukštelio juodųjų sezamų sėklų.
    8. Atidėkite maždaug trečdalį visos ryžių normos, įdėkite susmulkintą jūros dumblių lakštą ir apie 1/2 šaukštelio juodųjų sezamų sėklų.
  • Reklama
  • Tortui surinkti ant plokščio indo uždėkite kvadratinį arba apvalų 18-20 cm skersmens žiedą, ant dugno lygiu sluoksniu sudėkite ryžius.
    9. Tortui surinkti ant plokščio indo uždėkite kvadratinį arba apvalų 18-20 cm skersmens žiedą, ant dugno lygiu sluoksniu sudėkite ryžius.
  • Ant viršaus paskleiskite maždaug pusę kreminio sūrio.
    10. Ant viršaus paskleiskite maždaug pusę kreminio sūrio.
  • Reklama
  • Kaip kitą sluoksnį išdėliokite kubeliais supjaustytą šviežią agurką. Šį sluoksnį taip pat lengvai įspauskite į sūrį ir ryžius.
    11. Kaip kitą sluoksnį išdėliokite kubeliais supjaustytą šviežią agurką. Šį sluoksnį taip pat lengvai įspauskite į sūrį ir ryžius.
  • Ant agurko paskleiskite pusę susmulkintos žuvies.
    12. Ant agurko paskleiskite pusę susmulkintos žuvies.
  • Tada pusę ryžių ir beveik visą kreminio sūrio sluoksnį (šiek tiek atidėkite papuošimui). Sūrį išlyginkite.
    13. Tada pusę ryžių ir beveik visą kreminio sūrio sluoksnį (šiek tiek atidėkite papuošimui). Sūrį išlyginkite.
  • Reklama
  • Prinokusį avokadą supjaustykite kubeliais ir išdėliokite kitą sluoksnį.
    14. Prinokusį avokadą supjaustykite kubeliais ir išdėliokite kitą sluoksnį.
  • Tada likusios žuvies sluoksnis.
    15. Tada likusios žuvies sluoksnis.
  • Paskutinis sluoksnis yra likę ryžiai. Tvirtai paspauskite ir padėkite į šaldytuvą 1 val.
    16. Paskutinis sluoksnis yra likę ryžiai. Tvirtai paspauskite ir padėkite į šaldytuvą 1 val.
  • Išimkite pyragą iš šaldytuvo ir atsargiai nuimkite šonus. Papuoškite tortą pagal pageidavimą. Galite tiesiog patepti trupučiu likusio sūr...
    17. Išimkite pyragą iš šaldytuvo ir atsargiai nuimkite šonus. Papuoškite tortą pagal pageidavimą. Galite tiesiog patepti trupučiu likusio sūrio ir pabarstyti sezamo sėklomis. Patiekite su sojos padažu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai