Suktinukai su šokoladu ir rikota

Suktinukai su šokoladu ir rikota

5 (1 įvertinimai)

18 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Noriu jums parodyti, kaip pasigaminti šokolado ir rikotos tūbeles desertui. Jie yra tokie skanūs ir tirpstantys burnoje, kad tiesiog negalite nuo jų atsiplėšti. Norint pagaminti tokius vamzdelius, reikia labai paprastos tešlos, patrauklaus įdaro ir specialių metalinių purkštukų. Be jų, deja, gražiai nepavyks padaryti. Pačios tūbelės traškios, o įdaras tiesiogine prasme tirpsta burnoje. Palepinkite save ir savo artimuosius gardžiais skanėstais!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    2 stiklinės
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Sviestas
    3~4 šaukštai
  • Kiaušinis
    2 vnt (+ 1 baltymas)
  • Cukraus pudra
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Šokoladas
    70 gramų
  • Rikota
    350 gramų
  • Pienas
    1/3 stiklinės
  • Cukraus pudra
    3/4 stiklinės
  • Cukruoti vaisiai
    50~100 gramų (neprivaloma)
  • Cinamonas
    1/2 arbatinius šaukštelius
Reklama
Gaminimo eiga
  • Tešlai paruošti sumaišykite persijotus miltus, cukrų, druską, sviestą, 2 kiaušinius.
    1. Tešlai paruošti sumaišykite persijotus miltus, cukrų, druską, sviestą, 2 kiaušinius.
  • Viską išmaišykite ir užminkykite vienalytę tešlą.
    2. Viską išmaišykite ir užminkykite vienalytę tešlą.
  • Reklama
  • Padalinkite į 18-24 mažus gabalėlius.
    3. Padalinkite į 18-24 mažus gabalėlius.
  • Kiekvieną iš jų šiek tiek iškočiokite ir apvyniokite aplink vamzdelius.
    4. Kiekvieną iš jų šiek tiek iškočiokite ir apvyniokite aplink vamzdelius.
  • Reklama
  • Kraštelius sandariai uždarykite, aptepkite baltymu. Tuo pačiu metu įkaitinkite augalinį aliejų.
    5. Kraštelius sandariai uždarykite, aptepkite baltymu. Tuo pačiu metu įkaitinkite augalinį aliejų.
  • Vamzdelius sudėkite į aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Atsargiai išimkite kiaurasamčiu ir padėkite ant popierinio rankšluosč...
    6. Vamzdelius sudėkite į aliejų ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Atsargiai išimkite kiaurasamčiu ir padėkite ant popierinio rankšluosčio. Leiskite jam šiek tiek atvėsti, kad nuimtumėte antgalį.
  • Reklama
  • Įdarui paruošti giliame dubenyje sumaišykite tarkuotą šokoladą, rikotą, pieną, cukraus pudrą. Jei norite, įdėkite šiek tiek cukruotų vaisių.
    7. Įdarui paruošti giliame dubenyje sumaišykite tarkuotą šokoladą, rikotą, pieną, cukraus pudrą. Jei norite, įdėkite šiek tiek cukruotų vaisių.
  • Išmaišykite.
    8. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Atvėsusius vamzdelius pripildykite įdaru, pabarstykite cukraus pudra ir, jei norite, tarkuotu šokoladu. Viskas, galite patiekti desertą. ...
    9. Atvėsusius vamzdelius pripildykite įdaru, pabarstykite cukraus pudra ir, jei norite, tarkuotu šokoladu. Viskas, galite patiekti desertą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai