Naminė greitai paruošiama vištienos dešra

Naminė greitai paruošiama vištienos dešra

5 (1 įvertinimai)

8-10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paprastas skanios, sveikos naminės vištienos filė dešros receptas. Vieną kartą paruošę tokią dešrą, ją gaminsite visą laiką. Ji skani, sultinga, o dėl jos kokybės visada galite būti tikri. Šis dešros gaminimo būdas yra vienas paprasčiausių ir greičiausių. Vietoj vištienos filė galite naudoti vištienos šlauneles be odos ir kaulų, taip dešra gausis sultingesnė. Kaip prieskonius naudojau saldžiai rūkytą papriką, ciberžolės prieskonius, Provanso žoleles ir šiek tiek kario miltelių. Paruoštą dešrą laikykite šaldytuve, suvyniotą į plėvelę, pergamentą ar foliją. Galiojimo laikas iki 5 dienų.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    1 kilogramas
  • Pienas
    150 mililitrų
  • Kiaušinis
    3 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Prieskonius rinkitės pagal savo skonį, tai gali būti jau paruošti prieskoniai vištienai arba pavieniai.
    1. Paruoškite ingredientus. Prieskonius rinkitės pagal savo skonį, tai gali būti jau paruošti prieskoniai vištienai arba pavieniai.
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
    2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
  • Reklama
  • Vištieną sutrinkite blenderiu į maltą mėsą.
    3. Vištieną sutrinkite blenderiu į maltą mėsą.
  • Į vištienos faršą įpilkite pieno ir įmuškite kiaušinius, vėl plakite iki vientisos masės.
    4. Į vištienos faršą įpilkite pieno ir įmuškite kiaušinius, vėl plakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Faršą sudėkite į tinkamą indą, suberkite per spaudą perspaustą česnaką, prieskonius, druską ir juoduosius pipirus, smulkintą mėsą gerai i...
    5. Faršą sudėkite į tinkamą indą, suberkite per spaudą perspaustą česnaką, prieskonius, druską ir juoduosius pipirus, smulkintą mėsą gerai išmaišykite.
  • Faršą padalinkite į 3-4 dalis, priklausomai nuo norimo gatavo produkto storio. Padalijau į 3 dalis. Kiekvieną dalį dėkite ant maistinės p...
    6. Faršą padalinkite į 3-4 dalis, priklausomai nuo norimo gatavo produkto storio. Padalijau į 3 dalis. Kiekvieną dalį dėkite ant maistinės plėvelės, sandariai apvyniokite, surišdami kraštus.
  • Reklama
  • Plėvelėje esančias dešras sandariai suvyniokite į foliją. Įdėkite jas į tinkamą kepimo indą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų iki pusės. F...
    7. Plėvelėje esančias dešras sandariai suvyniokite į foliją. Įdėkite jas į tinkamą kepimo indą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų iki pusės. Formą su dešromis įdėkite į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę 30-40 minučių. Po kurio laiko išimkite paruoštas dešras iš orkaitės. Leiskite joms visiškai atvėsti, neišimdami iš folijos.
  • Nuimkite foliją, plėvelę, supjaustykite ir patiekite. Skanaus!
    8. Nuimkite foliją, plėvelę, supjaustykite ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai