Pupelių lobio su vištiena

Pupelių lobio su vištiena

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Vištienos lobio receptas. Tiems, kurie nori išbandyti gruzinišką patiekalą nauju būdu. Švelnūs vištienos gabaliukai su šviežiomis pupelėmis ir daržovėmis yra ne tik skanūs, bet ir sveiki! Žaliųjų pupelių lobio su vištiena – nuostabi vakarienė visai šeimai. Tokios skanios ir sočios vakarienės paruošimas užtruks apie pusvalandį, o rezultatas ne tik džiugins, bet ir nustebins. Šparaginės pupelės su vištiena ir šviežiomis žolelėmis yra labai geras derinys. Šiam patiekalui tinka ir šviežios pupelės, ir šaldytos, bet prieš tai reikia atšildyti. Atitirpinę pupeles sudėkite ant sietelio ir lengvai nuspauskite, kad nuvarvėtų visas skysčio perteklius.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pupelės
    300 gramų
  • Vištienos filė
    350 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    3~4 skiltelės
  • Augalinis aliejus
    2~3 šaukštai
  • Žalieji
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Pirmiausia atitirpinkite pupeles.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Pirmiausia atitirpinkite pupeles.
  • Vištienos filė supjaustykite vidutiniais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
    2. Vištienos filė supjaustykite vidutiniais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, šiek tiek druskos ir pipirų.
    3. Įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, šiek tiek druskos ir pipirų.
  • Morkas supjaustykite plonais apskritimais ir nusiųskite į keptuvę, kepkite, kol daržovės suminkštės.
    4. Morkas supjaustykite plonais apskritimais ir nusiųskite į keptuvę, kepkite, kol daržovės suminkštės.
  • Reklama
  • Suberkite pupeles, pakepinkite kelias minutes, užpilkite vandeniu (apie 100-120 ml) ir troškinkite 10-15 minučių.
    5. Suberkite pupeles, pakepinkite kelias minutes, užpilkite vandeniu (apie 100-120 ml) ir troškinkite 10-15 minučių.
  • Patiekalą pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį, suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir česnaką, išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės.
    6. Patiekalą pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį, suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir česnaką, išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės.
  • Reklama
  • Patiekite šiltą. Skanaus!
    7. Patiekite šiltą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai