Pupelių lobio su vištiena
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Vištienos lobio receptas. Tiems, kurie nori išbandyti gruzinišką patiekalą nauju būdu. Švelnūs vištienos gabaliukai su šviežiomis pupelėmis ir daržovėmis yra ne tik skanūs, bet ir sveiki! Žaliųjų pupelių lobio su vištiena – nuostabi vakarienė visai šeimai. Tokios skanios ir sočios vakarienės paruošimas užtruks apie pusvalandį, o rezultatas ne tik džiugins, bet ir nustebins. Šparaginės pupelės su vištiena ir šviežiomis žolelėmis yra labai geras derinys. Šiam patiekalui tinka ir šviežios pupelės, ir šaldytos, bet prieš tai reikia atšildyti. Atitirpinę pupeles sudėkite ant sietelio ir lengvai nuspauskite, kad nuvarvėtų visas skysčio perteklius.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pupelės300 gramų
-
Vištienos filė350 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Česnakai3~4 skiltelės
-
Augalinis aliejus2~3 šaukštai
-
Žaliejipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Pirmiausia atitirpinkite pupeles.
-
2. Vištienos filė supjaustykite vidutiniais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
3. Įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, šiek tiek druskos ir pipirų.
-
4. Morkas supjaustykite plonais apskritimais ir nusiųskite į keptuvę, kepkite, kol daržovės suminkštės.
-
Reklama
-
5. Suberkite pupeles, pakepinkite kelias minutes, užpilkite vandeniu (apie 100-120 ml) ir troškinkite 10-15 minučių.
-
6. Patiekalą pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį, suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir česnaką, išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės.
-
Reklama
-
7. Patiekite šiltą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama