Minkšti vištienos kotletai

Minkšti vištienos kotletai

5 (1 įvertinimai)

15 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Šių nuostabių kotletų paslaptis – mažame gabalėlyje sviesto, kurį įdėsime į vidų, su juo kotletai taps nepaprastai sultingi ir švelnūs, tokio skanėsto niekas neatsisakys. Nors vištienos mėsa, ypač filė, yra dietinė ir sveika, kotletai iš jos dažnai gana sausi, tačiau tai labai nesunkiai galima pataisyti ir šiame recepte papasakosiu, kaip pasigaminti švelnius vištienos kotletus. Būtent taip būna, kai kotletus norisi valgyti vėl ir vėl, jie tokie skanūs ir sultingi, tiesiog tirpsta burnoje. Tačiau paruošti minkštus vištienos kotletus visai nesunku, o dabar įsitikinsite patys, perskaitę mano paprastą receptą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sviestas
    100 gramų
  • Džiūvėsėliai
    4~5 šaukštai
  • Karis
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Galite naudoti jau paruoštą faršą arba pasigaminti patys. Taigi, faršą sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, sudėkite karį ir druską.
    1. Galite naudoti jau paruoštą faršą arba pasigaminti patys. Taigi, faršą sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, sudėkite karį ir druską.
  • Svogūną nulupkite ir susmulkinkite trintuvu, suberkite į dubenį su malta mėsa, suberkite džiūvėsėlius, o faršą gerai išmaišykite.
    2. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite trintuvu, suberkite į dubenį su malta mėsa, suberkite džiūvėsėlius, o faršą gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Dabar imame šiek tiek maltos mėsos ir iš jos darome blyną. Į blyno vidurį įdėkite gabalėlį sviesto, sujunkite faršo kraštus ir suformuoki...
    3. Dabar imame šiek tiek maltos mėsos ir iš jos darome blyną. Į blyno vidurį įdėkite gabalėlį sviesto, sujunkite faršo kraštus ir suformuokite kotletą. Kartojame šią procedūrą, kol baigsis malta mėsa.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    4. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Mūsų kotletai paruošti, belieka išsirinkti garnyrą pagal savo skonį. Gero apetito visiems!
    5. Mūsų kotletai paruošti, belieka išsirinkti garnyrą pagal savo skonį. Gero apetito visiems!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai