Pyragaičiai su kopūstais

Pyragaičiai su kopūstais

5 (1 įvertinimai)

4

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Šie pyragaičiai iškepa labai greitai, pasirūpinkite, kad gautumėte, nes akimirksniu nelieka jų stalo. Jei mėgstate pyragėlius su kopūstais ir nenorite vargti su mieline tešla, šis receptas kaip tik jums. Pyragėliai yra tiesiog nuostabūs. Geriau iš karto padaryti dvigubą porciją, nes jie tikrai turės didelę paklausą. Kaip pasigaminti šiuos pyragėlius, žiūrėkite nuoseklias recepto instrukcijas.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Švieži kopūstai
    500 gramai
  • Riebi grietinėlė arba grietinė
    2~3 šaukštai
  • Miltai
    2 stiklinės
  • Aliejus
    60 mililitrų (30 ml tešlai, 30 ml kopūstų kepimui)
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Actas
    1 šaukštas
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Verdantis vanduo
    100 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį (Į tešlą įdėkite 0,5 šaukštelio, kopūstą pasūdykite pagal skonį.)
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į dubenį tešlai minkyti supilkite 30 ml augalinio aliejaus, išsijokite 1 puodelį miltų.
    2. Į dubenį tešlai minkyti supilkite 30 ml augalinio aliejaus, išsijokite 1 puodelį miltų.
  • Reklama
  • Miltus su augaliniu aliejumi sumalkite į trupinius.
    3. Miltus su augaliniu aliejumi sumalkite į trupinius.
  • Supilkite sodą ir užgesinkite ją actu, išmaišykite.
    4. Supilkite sodą ir užgesinkite ją actu, išmaišykite.
  • Įpilkite druskos ir cukraus, užpilkite verdančiu vandeniu.
    5. Įpilkite druskos ir cukraus, užpilkite verdančiu vandeniu.
  • Reklama
  • Suberkite likusius miltus, užminkykite tešlą.
    6. Suberkite likusius miltus, užminkykite tešlą.
  • Tešlą sudėkite į maišelį ir dėkite į šaldytuvą, kol dirbsite su įdaru.
    7. Tešlą sudėkite į maišelį ir dėkite į šaldytuvą, kol dirbsite su įdaru.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną iki skaidrumo.
    8. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną iki skaidrumo.
  • Kol svogūnas kepa, susmulkinkite kopūstą.
    9. Kol svogūnas kepa, susmulkinkite kopūstą.
  • Suberkite kopūstą į svogūną, išmaišykite, troškinkite po dangčiu, kol suminkštės, pasūdykite ir pipirai pagal skonį.
    10. Suberkite kopūstą į svogūną, išmaišykite, troškinkite po dangčiu, kol suminkštės, pasūdykite ir pipirai pagal skonį.
  • Reklama
  • Baigiant kepti supilti grietinę arba grietinėlę, išmaišyti ir dar kartą pakaitinti.
    11. Baigiant kepti supilti grietinę arba grietinėlę, išmaišyti ir dar kartą pakaitinti.
  • Padalinkite tešlą į 12 lygių dalių.
    12. Padalinkite tešlą į 12 lygių dalių.
  • Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu, išdėliokite įdarą ir gerai užspauskite kraštus.
    13. Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu, išdėliokite įdarą ir gerai užspauskite kraštus.
  • Reklama
  • Kad tešla kepant neišdžiūtų, galima uždengti plėvele.
    14. Kad tešla kepant neišdžiūtų, galima uždengti plėvele.
  • Apkepkite pyragėlius iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje, įpylus pakankamą kiekį augalinio aliejaus.
    15. Apkepkite pyragėlius iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje, įpylus pakankamą kiekį augalinio aliejaus.
  • Pyragaičiai gavosi, kaip sakoma, „galite nuryti liežuvį“, švelnūs, skanūs, bet kartu su plona traškia plutele. Persivalgymas!
    16. Pyragaičiai gavosi, kaip sakoma, „galite nuryti liežuvį“, švelnūs, skanūs, bet kartu su plona traškia plutele. Persivalgymas!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai