Pyragaičiai su kopūstais
3 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šie pyragaičiai iškepa labai greitai, pasirūpinkite, kad gautumėte, nes akimirksniu nelieka jų stalo. Jei mėgstate pyragėlius su kopūstais ir nenorite vargti su mieline tešla, šis receptas kaip tik jums. Pyragėliai yra tiesiog nuostabūs. Geriau iš karto padaryti dvigubą porciją, nes jie tikrai turės didelę paklausą. Kaip pasigaminti šiuos pyragėlius, žiūrėkite nuoseklias recepto instrukcijas.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Švieži kopūstai500 gramai
-
Riebi grietinėlė arba grietinė2~3 šaukštai
-
Miltai2 stiklinės
-
Aliejus60 mililitrų (30 ml tešlai, 30 ml kopūstų kepimui)
-
Soda0.5 arbatinio šaukštelio
-
Actas1 šaukštas
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Verdantis vanduo100 mililitrų
-
Svogūnai1 vnt
-
Druskapagal skonį (Į tešlą įdėkite 0,5 šaukštelio, kopūstą pasūdykite pagal skonį.)
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį tešlai minkyti supilkite 30 ml augalinio aliejaus, išsijokite 1 puodelį miltų.
-
Reklama
-
3. Miltus su augaliniu aliejumi sumalkite į trupinius.
-
4. Supilkite sodą ir užgesinkite ją actu, išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Įpilkite druskos ir cukraus, užpilkite verdančiu vandeniu.
-
6. Suberkite likusius miltus, užminkykite tešlą.
-
Reklama
-
7. Tešlą sudėkite į maišelį ir dėkite į šaldytuvą, kol dirbsite su įdaru.
-
8. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną iki skaidrumo.
-
Reklama
-
9. Kol svogūnas kepa, susmulkinkite kopūstą.
-
10. Suberkite kopūstą į svogūną, išmaišykite, troškinkite po dangčiu, kol suminkštės, pasūdykite ir pipirai pagal skonį.
-
Reklama
-
11. Baigiant kepti supilti grietinę arba grietinėlę, išmaišyti ir dar kartą pakaitinti.
-
12. Padalinkite tešlą į 12 lygių dalių.
-
13. Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu, išdėliokite įdarą ir gerai užspauskite kraštus.
-
Reklama
-
14. Kad tešla kepant neišdžiūtų, galima uždengti plėvele.
-
15. Apkepkite pyragėlius iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje, įpylus pakankamą kiekį augalinio aliejaus.
-
16. Pyragaičiai gavosi, kaip sakoma, „galite nuryti liežuvį“, švelnūs, skanūs, bet kartu su plona traškia plutele. Persivalgymas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama