Tortas Napoleonas iš trijų ingredientų

Tortas Napoleonas iš trijų ingredientų

4.3 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Paruoškime paprasčiausią ir greičiausią Napoleono tortą iš trijų ingredientų. Šis tortas puikiai tiks prie arbatos ar kavos puodelio, taip pat gali būti patiekiamas ant šventinio stalo. Receptui mums reikia virinto kondensuoto pieno (Rududu), paruoštos sluoksniuotos tešlos ir sviesto. Procesas taip pat labai greitas ir lengvas. Būtinai atkreipkite dėmesį į receptą, ypač jei turite smaližių, bet ne itin mėgstate gaminti.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Virtas kondensuotas pienas
    500 mililitrų
  • Sviestas
    200 gramų
  • Sluoksniuota tešla
    500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Sluoksniuotą tešlą atšildyti. Tada iš tešlos išpjaukite gabalėlius pagal spyruoklinės formos, kurioje rinksite pyragą, tūrį.
    2. Sluoksniuotą tešlą atšildyti. Tada iš tešlos išpjaukite gabalėlius pagal spyruoklinės formos, kurioje rinksite pyragą, tūrį.
  • Reklama
  • Tešlos gabaliukus perkelkite į kepimo skardą, tada kepkite orkaitėje 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
    3. Tešlos gabaliukus perkelkite į kepimo skardą, tada kepkite orkaitėje 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
  • Po kurio laiko išimkite kepimo skardą iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite pyragus.
    4. Po kurio laiko išimkite kepimo skardą iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite pyragus.
  • Reklama
  • Kiekvieną pyragą supjaustykite į 2-3 dalis.
    5. Kiekvieną pyragą supjaustykite į 2-3 dalis.
  • Likusią tešlą kepkite atskirai 20 minučių.
    6. Likusią tešlą kepkite atskirai 20 minučių.
  • Reklama
  • [img=7]Iškepus likusią tešlą tiesiog sutrupinkite rankomis. /img]
  • Paruoškite kremą. Norėdami tai padaryti, tiesiog sumaišykite sviestą ir Rududu.
    8. Paruoškite kremą. Norėdami tai padaryti, tiesiog sumaišykite sviestą ir Rududu.
  • Reklama
  • Tortą sudėkite į spyruoklinę formą. Išdėliokite pyragus ir patepkite juos kremu.
    9. Tortą sudėkite į spyruoklinę formą. Išdėliokite pyragus ir patepkite juos kremu.
  • Torto viršų pabarstykite su puse trupinių, padėkite į šaldytuvą 3-4 valandas arba per naktį.
    10. Torto viršų pabarstykite su puse trupinių, padėkite į šaldytuvą 3-4 valandas arba per naktį.
  • Reklama
  • Po kurio laiko išimkite tortą iš formos, o šonus pabarstykite trupiniais.
    11. Po kurio laiko išimkite tortą iš formos, o šonus pabarstykite trupiniais.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai