Kalakutienos troškinys su bulvėmis

Kalakutienos troškinys su bulvėmis

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Įvairių karštųjų patiekalų ruošimui daug dažniau nei kalakutieną naudojame vištieną ar antį. Šį kartą dalinuosi idėja, kaip išvirti kalakutienos troškinį su bulvėmis. Išeina skanus ir sotus. Pabandykite paruošti šį patiekalą ir pamatysite, kad šis paukštis niekuo nenusileidžia mums įprastoms vištoms. Jo mėsa gana minkšta ir dietinė, todėl galima duoti net vaikams. Kartu su daržovėmis bus skanus garnyras. Perskaitykite išsamias instrukcijas ir pradėkite virti.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos file
    350 gramų
  • Bulvės
    6 vnt
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Grietinė
    50 mililitrų
  • Grybai
    150 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Majonezas
    1 valgomasis šaukštas
  • Žolelės
    1 žiupsnelis
  • Česnakai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Gaminimui naudokite kalakutienos filė, nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Pabarstykite druska, žolelėmis ir česnaku.
    1. Gaminimui naudokite kalakutienos filė, nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Pabarstykite druska, žolelėmis ir česnaku.
  • Morkas nuvalome, nuplauname ir stambiai sutarkuojame, svogūną taip pat nuvalome ir nuplauname, supjaustome žiedais.
    2. Morkas nuvalome, nuplauname ir stambiai sutarkuojame, svogūną taip pat nuvalome ir nuplauname, supjaustome žiedais.
  • Reklama
  • Į puodą supilkite šiek tiek aliejaus, dėkite mėsą, tada morkas ir svogūnus, ant viršaus uždėkite majonezo ir grietinės. Viską troškinkite...
    3. Į puodą supilkite šiek tiek aliejaus, dėkite mėsą, tada morkas ir svogūnus, ant viršaus uždėkite majonezo ir grietinės. Viską troškinkite apie 40 minučių ant silpnos ugnies po dangčiu.
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, grybus nulupkite ir taip pat supjaustykite.
    4. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, grybus nulupkite ir taip pat supjaustykite.
  • Reklama
  • Supilkite pieną, bulves ir grybus ir atidarę dangtį virkite dar 30 minučių.
    5. Supilkite pieną, bulves ir grybus ir atidarę dangtį virkite dar 30 minučių.
  • Mėsa su daržovėmis yra labai sultinga ir švelni. Skanaus!
    6. Mėsa su daržovėmis yra labai sultinga ir švelni. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai