Kalakutienos troškinys su bulvėmis
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Įvairių karštųjų patiekalų ruošimui daug dažniau nei kalakutieną naudojame vištieną ar antį. Šį kartą dalinuosi idėja, kaip išvirti kalakutienos troškinį su bulvėmis. Išeina skanus ir sotus. Pabandykite paruošti šį patiekalą ir pamatysite, kad šis paukštis niekuo nenusileidžia mums įprastoms vištoms. Jo mėsa gana minkšta ir dietinė, todėl galima duoti net vaikams. Kartu su daržovėmis bus skanus garnyras. Perskaitykite išsamias instrukcijas ir pradėkite virti.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kalakutienos file350 gramų
-
Bulvės6 vnt
-
Pienas100 mililitrų
-
Grietinė50 mililitrų
-
Grybai150 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Majonezas1 valgomasis šaukštas
-
Žolelės1 žiupsnelis
-
Česnakaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Gaminimui naudokite kalakutienos filė, nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Pabarstykite druska, žolelėmis ir česnaku.
-
2. Morkas nuvalome, nuplauname ir stambiai sutarkuojame, svogūną taip pat nuvalome ir nuplauname, supjaustome žiedais.
-
Reklama
-
3. Į puodą supilkite šiek tiek aliejaus, dėkite mėsą, tada morkas ir svogūnus, ant viršaus uždėkite majonezo ir grietinės. Viską troškinkite apie 40 minučių ant silpnos ugnies po dangčiu.
-
4. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, grybus nulupkite ir taip pat supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Supilkite pieną, bulves ir grybus ir atidarę dangtį virkite dar 30 minučių.
-
6. Mėsa su daržovėmis yra labai sultinga ir švelni. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama