Sriuba su vasarinėmis daržovėmis

Sriuba su vasarinėmis daržovėmis

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Kai tik prasideda pirmosios daržovės, sriubos su grūdais ir makaronais nublanksta į antrą planą. Norisi virti lengvas vitaminų sriubas, naudojant vasaros įvairovę! Sriuba su šviežiais arba šaldytais žaliais žirneliais skoniu skiriasi nuo virtos su konservuotais. O pridėjus špinatų ir mairūnų daržovių sriuba įgauna subtilų skonį ir subtilų aromatą. Išbandykite ir įsitikinkite patys.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Buljonas
    2 litrai (vištienos sultinys arba vanduo)
  • Bulvės
    2 vnt
  • Žalieji žirneliai
    1.5 stiklinės (švieži arba šaldyti)
  • Morkos
    2~3 vnt (jaunos)
  • Salierai
    100 gramų (šaknis)
  • Špinatai
    1 ryšulėlis
  • Svogūnų laiškai
    1/2 ryšulėlis (su balta dalimi)
  • Mairūnas
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš vištienos krūtinėlės kaulų išvirkite lengvą vištienos sultinį. Nukoškite, užvirinkite, pasūdykite ir kubeliais pjaustytas bulves pamer...
    1. Iš vištienos krūtinėlės kaulų išvirkite lengvą vištienos sultinį. Nukoškite, užvirinkite, pasūdykite ir kubeliais pjaustytas bulves pamerkite į sultinį. Arba paruoškite liesą versiją. Tuomet ši sriuba bus ne tik dietinė, bet netgi liekninanti!
  • Virkite 5 minutes, tada suberkite nedidelius saliero šaknies kubelius, virkite 5 minutes. Sudėkite žirnelius ir virkite dar 5 minutes.
    2. Virkite 5 minutes, tada suberkite nedidelius saliero šaknies kubelius, virkite 5 minutes. Sudėkite žirnelius ir virkite dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Sudėkite morkas, supjaustytas plonais apskritimais, svogūnų laiškų svogūno dalį, supjaustykite žiedais. Leiskite užvirti ir suberkite sus...
    3. Sudėkite morkas, supjaustytas plonais apskritimais, svogūnų laiškų svogūno dalį, supjaustykite žiedais. Leiskite užvirti ir suberkite susmulkintus špinatus.
  • Sriubą užvirinkite, pabarstykite mairūnais, kitų prieskonių nedėkite. Išjunkite ir palikite 20 minučių.
    4. Sriubą užvirinkite, pabarstykite mairūnais, kitų prieskonių nedėkite. Išjunkite ir palikite 20 minučių.
  • Reklama
  • Sriubą patiekite su šviežia rugine duona.
    5. Sriubą patiekite su šviežia rugine duona.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai