Sriuba su vasarinėmis daržovėmis
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Kai tik prasideda pirmosios daržovės, sriubos su grūdais ir makaronais nublanksta į antrą planą. Norisi virti lengvas vitaminų sriubas, naudojant vasaros įvairovę! Sriuba su šviežiais arba šaldytais žaliais žirneliais skoniu skiriasi nuo virtos su konservuotais. O pridėjus špinatų ir mairūnų daržovių sriuba įgauna subtilų skonį ir subtilų aromatą. Išbandykite ir įsitikinkite patys.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Buljonas2 litrai (vištienos sultinys arba vanduo)
-
Bulvės2 vnt
-
Žalieji žirneliai1.5 stiklinės (švieži arba šaldyti)
-
Morkos2~3 vnt (jaunos)
-
Salierai100 gramų (šaknis)
-
Špinatai1 ryšulėlis
-
Svogūnų laiškai1/2 ryšulėlis (su balta dalimi)
-
Mairūnas1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Iš vištienos krūtinėlės kaulų išvirkite lengvą vištienos sultinį. Nukoškite, užvirinkite, pasūdykite ir kubeliais pjaustytas bulves pamerkite į sultinį. Arba paruoškite liesą versiją. Tuomet ši sriuba bus ne tik dietinė, bet netgi liekninanti!
-
2. Virkite 5 minutes, tada suberkite nedidelius saliero šaknies kubelius, virkite 5 minutes. Sudėkite žirnelius ir virkite dar 5 minutes.
-
Reklama
-
3. Sudėkite morkas, supjaustytas plonais apskritimais, svogūnų laiškų svogūno dalį, supjaustykite žiedais. Leiskite užvirti ir suberkite susmulkintus špinatus.
-
4. Sriubą užvirinkite, pabarstykite mairūnais, kitų prieskonių nedėkite. Išjunkite ir palikite 20 minučių.
-
Reklama
-
5. Sriubą patiekite su šviežia rugine duona.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama