Sluoksniuota mišrainė su kepenėlėmis

Sluoksniuota mišrainė su kepenėlėmis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Ši mišrainė labai soti ir įdomi. Aš gaminu su vištienos kepenėlėmis. Jei neturite, galite lengvai jas pakeisti jautiena, kiauliena ar kalakutiena. Ši mišrainė yra gera todėl, kad jai ruošti reikalingų ingredientų visada galima rasti parduotuvėje, todėl ją galima paruošti bet kuriuo metų laiku.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    4 vnt
  • Morkos
    3 vnt
  • Kietasis sūris
    200 vnt
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Vištienos kepenėlės
    0.5 kilogramo
  • Majonezas
    0.6 litro
  • Saulėgrąžų aliejus
    pagal poreikį
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Marinuoti agurkai
    350~400 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išvirkite morkas ir kiaušinius ir atvėsinkite. Svogūną nulupu ir smulkiai supjaustau.
    1. Išvirkite morkas ir kiaušinius ir atvėsinkite. Svogūną nulupu ir smulkiai supjaustau.
  • Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, išdėliokite svogūną, pasūdykite ir pipiruokite, pakepinkite porą minučių, tada perkelkite į l...
    2. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, išdėliokite svogūną, pasūdykite ir pipiruokite, pakepinkite porą minučių, tada perkelkite į lėkštę ir atvėsinkite.
  • Reklama
  • Vištienos kepenėles kruopščiai nuplaukite, tada išvalykite ir kiekvieną perpjaukite į 2 dalis.
    3. Vištienos kepenėles kruopščiai nuplaukite, tada išvalykite ir kiekvieną perpjaukite į 2 dalis.
  • Keptuvę, kurioje kepiau svogūnus, grąžinkite ant ugnies, sudėkite kepenėles, pakepinkite, kol suminkštės, tada pabarstykite druska, pipir...
    4. Keptuvę, kurioje kepiau svogūnus, grąžinkite ant ugnies, sudėkite kepenėles, pakepinkite, kol suminkštės, tada pabarstykite druska, pipirais ir muskato riešutu.
  • Reklama
  • Agurkus (naudojau kornišonus) supjausčiau plonomis juostelėmis.
    5. Agurkus (naudojau kornišonus) supjausčiau plonomis juostelėmis.
  • Išvirtas ir atvėsusias morkas nulupkite ir susmulkinkite stambia tarka.
    6. Išvirtas ir atvėsusias morkas nulupkite ir susmulkinkite stambia tarka.
  • Reklama
  • Iškeptas ir atvėsintas kepenėles supjaustykite plonomis juostelėmis.
    7. Iškeptas ir atvėsintas kepenėles supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Įdėkite pusę kepenų kaip apatinį sluoksnį į salotų dubenį.
    8. Įdėkite pusę kepenų kaip apatinį sluoksnį į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Kepenėles sutepkite majonezu, tada išdėliokite pusę svogūnų ir morkų.
    9. Kepenėles sutepkite majonezu, tada išdėliokite pusę svogūnų ir morkų.
  • Išdėliokite pusę susmulkintų agurkų.
    10. Išdėliokite pusę susmulkintų agurkų.
  • Reklama
  • Agurkus aptepu majonezu. Ant viršaus dedu smulkintus kiaušinius ir vėl patepu majonezu.
    11. Agurkus aptepu majonezu. Ant viršaus dedu smulkintus kiaušinius ir vėl patepu majonezu.
  • Išdėliokite antrąją morkų pusę, patepkite majonezu.
    12. Išdėliokite antrąją morkų pusę, patepkite majonezu.
  • Kietąjį sūrį (50 gramų) sutarkuokite smulkia tarka ir pabarstykite mišrainę.
    13. Kietąjį sūrį (50 gramų) sutarkuokite smulkia tarka ir pabarstykite mišrainę.
  • Reklama
  • Salotų dubenį pripildau likusiais ingredientais ta pačia seka. Mišrainę dedu į šaldytuvą kelioms valandoms.
    14. Salotų dubenį pripildau likusiais ingredientais ta pačia seka. Mišrainę dedu į šaldytuvą kelioms valandoms.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai