Saldus padažas desertams
5 (1 įvertinimai)
3-6 Porcijos
5 min.
Apie receptą
Išbandykite kvapnų ir skanų desertinį padažą iš uogų ir grietinėlės. Puikus skanėstas ir puikus užpilas. Paruošiamas akimirksniu iš turimų ingredientų. Šį padažą galite gaminti ištisus metus. Vasarą imkite mėgstamas šviežias uogas, o žiemą – šaldytas ar konservuotas. Labai rekomenduoju įdėti apelsiną, jis puikiai išryškina ir pabrėžia uogų skonį. Šis padažas nelaikomas, todėl suvartokite iškart. Tiršta padažo konsistencija leidžia ne tik pilti ant desertų, bet ir į padažą panardinti smulkintus vaisius.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Uogų mišinys300 gramų
-
Grietinėlė 20%150 mililitrų
-
Zefyras2 vnt
-
Cukrus3 šaukštai (arba pagal skonį)
-
Apelsinas1/2 šaukštai (sultys ir žievelė)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Uogas suberkite į blenderio dubenį, suberkite gabalėliais susmulkintus zefyrus, pabarstykite cukrumi. Išspauskite pusės apelsino sultis ir nutarkuokite žievelę.
-
Reklama
-
3. Įpilkite grietinėlės.
-
4. Išplakite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Patiekite iš karto su desertu.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama