Saldus padažas desertams

Saldus padažas desertams

5 (1 įvertinimai)

3-6 Porcijos
5 min.

Apie receptą

Išbandykite kvapnų ir skanų desertinį padažą iš uogų ir grietinėlės. Puikus skanėstas ir puikus užpilas. Paruošiamas akimirksniu iš turimų ingredientų. Šį padažą galite gaminti ištisus metus. Vasarą imkite mėgstamas šviežias uogas, o žiemą – šaldytas ar konservuotas. Labai rekomenduoju įdėti apelsiną, jis puikiai išryškina ir pabrėžia uogų skonį. Šis padažas nelaikomas, todėl suvartokite iškart. Tiršta padažo konsistencija leidžia ne tik pilti ant desertų, bet ir į padažą panardinti smulkintus vaisius.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Uogų mišinys
    300 gramų
  • Grietinėlė 20%
    150 mililitrų
  • Zefyras
    2 vnt
  • Cukrus
    3 šaukštai (arba pagal skonį)
  • Apelsinas
    1/2 šaukštai (sultys ir žievelė)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Uogas suberkite į blenderio dubenį, suberkite gabalėliais susmulkintus zefyrus, pabarstykite cukrumi. Išspauskite pusės apelsino sultis i...
    2. Uogas suberkite į blenderio dubenį, suberkite gabalėliais susmulkintus zefyrus, pabarstykite cukrumi. Išspauskite pusės apelsino sultis ir nutarkuokite žievelę.
  • Reklama
  • Įpilkite grietinėlės.
    3. Įpilkite grietinėlės.
  • Išplakite iki vientisos masės.
    4. Išplakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Patiekite iš karto su desertu.
    5. Patiekite iš karto su desertu.
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai