Troškinti rauginti kopūstai
4.5 (9 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Noriu papasakoti, kaip gaminti troškintus raugintus kopūstus. Jei turite daug raugintų kopūstų ir pakankamai jų prisivalgėte, siūlau šį receptą! Troškintų raugintų kopūstų receptas kaip tik jums! Jums patiks ir šio patiekalo skonis, ir išvaizda, nes kopūstai jau žadina apetitą, o jei dar ir troškinsite, gausite gurmanų vertą patiekalą. Labai rekomenduoju, kopūstai jūsų nenuvils!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rauginti kopūstai1 kilogramas
-
Svogūnai1 vnt
-
Lauro lapas1 vnt
-
Pipirų žirneliai2 vnt
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Aliejus1 šaukštas
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Kmynai0.4 arbatinio šaukštelio
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną apkepkite pusžiedžiais augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
-
2. Suberkite kopūstą, lauro lapą, pipirus, cukrų, kmynus ir druską. Kepkite penkias minutes. ir tada įpilkite vandens, kad jis šiek tiek apsemtų kopūstą. Leiskite troškintis pusvalandį.
-
Reklama
-
3. Maždaug troškinimo pradžioje, vos įpylus vandens, supilkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Išbandykite ir prieskonius – gali tekti į patiekalą įberti druskos.
-
4. Ir štai kaip atrodo grožis.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (9 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama