Kalakutienos krūtinėlė grietinės padaže
3 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Skani ir sultinga mėsa su pačiu subtiliausiu padažu puikiai tiks prie bet kokio garnyro. Net išrankiems vaikams patiks šis patiekalas. Visi žino, kad kalakutiena yra sveika, tačiau ne visi žino, kaip ją teisingai ir skaniai paruošti. Atkreipiu jūsų dėmesį į šį paprastą receptą, pagal kurį galite paruošti švelnų ir skanų kalakutienos krūtinėlės patiekalą. Mėsa gaunasi minkšta ir sultinga, net jūsų vaikai ją pamėgs. Paruoškite bet kokį garnyrą prie mėsos – ar tai būtų košė ar makaronai.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kalakutienos krūtinėlė300~400 gramų
-
Grietinė200 gramų
-
Druska1/3 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
-
Malti juodieji pipirai1~2 žiupsneliai
-
Kietasis sūris50 gramų (geriausia parmezanas)
-
Aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
-
2. Jei turite gerą keptuvę, kalakutienos gabalėlius apkepkite be aliejaus. Jei mėsa prilimpa prie keptuvės, naudokite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Mėsos gabaliukus apkepkite ant stiprios ugnies.
-
Reklama
-
3. Kai mėsa apkeps iki gražios auksinės spalvos, sumažinkite ugnį ir į mėsą sudėkite grietinę. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite krūtinėlę apie 15 minučių.
-
4. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į mėsą kartu su druska ir pipirais.
-
Reklama
-
5. Leiskite mūsų patiekalui troškintis dar 3-4 minutes ir nukelkite nuo ugnies.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama