Kalakutienos krūtinėlė grietinės padaže

Kalakutienos krūtinėlė grietinės padaže

3 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Skani ir sultinga mėsa su pačiu subtiliausiu padažu puikiai tiks prie bet kokio garnyro. Net išrankiems vaikams patiks šis patiekalas. Visi žino, kad kalakutiena yra sveika, tačiau ne visi žino, kaip ją teisingai ir skaniai paruošti. Atkreipiu jūsų dėmesį į šį paprastą receptą, pagal kurį galite paruošti švelnų ir skanų kalakutienos krūtinėlės patiekalą. Mėsa gaunasi minkšta ir sultinga, net jūsų vaikai ją pamėgs. Paruoškite bet kokį garnyrą prie mėsos – ar tai būtų košė ar makaronai.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos krūtinėlė
    300~400 gramų
  • Grietinė
    200 gramų
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
  • Malti juodieji pipirai
    1~2 žiupsneliai
  • Kietasis sūris
    50 gramų (geriausia parmezanas)
  • Aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
    1. Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
  • Jei turite gerą keptuvę, kalakutienos gabalėlius apkepkite be aliejaus. Jei mėsa prilimpa prie keptuvės, naudokite nedidelį kiekį augalin...
    2. Jei turite gerą keptuvę, kalakutienos gabalėlius apkepkite be aliejaus. Jei mėsa prilimpa prie keptuvės, naudokite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Mėsos gabaliukus apkepkite ant stiprios ugnies.
  • Reklama
  • Kai mėsa apkeps iki gražios auksinės spalvos, sumažinkite ugnį ir į mėsą sudėkite grietinę. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite krūt...
    3. Kai mėsa apkeps iki gražios auksinės spalvos, sumažinkite ugnį ir į mėsą sudėkite grietinę. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite krūtinėlę apie 15 minučių.
  • Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į mėsą kartu su druska ir pipirais.
    4. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į mėsą kartu su druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Leiskite mūsų patiekalui troškintis dar 3-4 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
    5. Leiskite mūsų patiekalui troškintis dar 3-4 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai