Lula kebabas iš maltos vištienos

Lula kebabas iš maltos vištienos

4.6 (5 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Lula kebabą iš vištienos faršo pasigaminti namuose labai paprasta ir nereikia jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių. Šio skanaus patiekalo paruošimas užtruks ne ilgiau kaip valandą. Jei į faršą įbersite šiek tiek skystų dūmų, tai lula kebabo skonis nesiskirs nuo kepamų ant grotelių. Patiekalas skanus ir sotus. Kartu su lula kebabu galite patiekti marinuotų svogūnų, žolelių ir šviežių daržovių.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    700 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Aliejus
    100 gramų
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šis tradicinis kaukazietiškas patiekalas dažniausiai ruošiamas ant grotelių. Nusprendžiau atlikti eksperimentą ir namuose paruošti lula k...
    1. Šis tradicinis kaukazietiškas patiekalas dažniausiai ruošiamas ant grotelių. Nusprendžiau atlikti eksperimentą ir namuose paruošti lula kebabą iš maltos vištienos. Tai pasirodė įdomus patiekalas visai šeimai. Jei turite galimybę naudoti skystus dūmus, nepamirškite šios galimybės.
  • Svogūną smulkiai supjaustykite. Jei paėmėte vištienos filė, tuomet iš jos reikia gaminti maltą mėsą. Nusprendžiau naudoti jau paruoštą fa...
    2. Svogūną smulkiai supjaustykite. Jei paėmėte vištienos filė, tuomet iš jos reikia gaminti maltą mėsą. Nusprendžiau naudoti jau paruoštą faršą.
  • Reklama
  • Faršą sumaišykite su svogūnais ir žolelėmis. Pridėkite prieskonių pagal skonį.
    3. Faršą sumaišykite su svogūnais ir žolelėmis. Pridėkite prieskonių pagal skonį.
  • Suformuokite lula kebabą ir padėkite. Įkaitinę keptuvę su augaliniu aliejumi, sumažinkite ugnį ir kepkite lula kebabą.
    4. Suformuokite lula kebabą ir padėkite. Įkaitinę keptuvę su augaliniu aliejumi, sumažinkite ugnį ir kepkite lula kebabą.
  • Reklama
  • Kepkite iš visų pusių, kol visiškai iškeps, ir patiekite karštą. Kartu su lula kebabu, galite patiekti marinuotų svogūnų ir žalumynų su š...
    5. Kepkite iš visų pusių, kol visiškai iškeps, ir patiekite karštą. Kartu su lula kebabu, galite patiekti marinuotų svogūnų ir žalumynų su šviežiomis daržovėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai