Lula kebabas iš maltos vištienos
4.6 (5 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Lula kebabą iš vištienos faršo pasigaminti namuose labai paprasta ir nereikia jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių. Šio skanaus patiekalo paruošimas užtruks ne ilgiau kaip valandą. Jei į faršą įbersite šiek tiek skystų dūmų, tai lula kebabo skonis nesiskirs nuo kepamų ant grotelių. Patiekalas skanus ir sotus. Kartu su lula kebabu galite patiekti marinuotų svogūnų, žolelių ir šviežių daržovių.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos faršas700 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Aliejus100 gramų
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šis tradicinis kaukazietiškas patiekalas dažniausiai ruošiamas ant grotelių. Nusprendžiau atlikti eksperimentą ir namuose paruošti lula kebabą iš maltos vištienos. Tai pasirodė įdomus patiekalas visai šeimai. Jei turite galimybę naudoti skystus dūmus, nepamirškite šios galimybės.
-
2. Svogūną smulkiai supjaustykite. Jei paėmėte vištienos filė, tuomet iš jos reikia gaminti maltą mėsą. Nusprendžiau naudoti jau paruoštą faršą.
-
Reklama
-
3. Faršą sumaišykite su svogūnais ir žolelėmis. Pridėkite prieskonių pagal skonį.
-
4. Suformuokite lula kebabą ir padėkite. Įkaitinę keptuvę su augaliniu aliejumi, sumažinkite ugnį ir kepkite lula kebabą.
-
Reklama
-
5. Kepkite iš visų pusių, kol visiškai iškeps, ir patiekite karštą. Kartu su lula kebabu, galite patiekti marinuotų svogūnų ir žalumynų su šviežiomis daržovėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama