Kopūstų mišrainė žiemai
4.2 (12 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Labai skanus ir paprastas kopūstų mišrainės receptas žiemai. Pasigaminti kopūstų mišrainę žiemai nėra sunku! Klasikinį kopūstų mišrainės receptą žiemai visada galite paįvairinti, pridedant, pavyzdžiui, grybų ar baklažanų.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstai3 kilogramai
-
Svogūnai2 kilogramai
-
Morkos2 kilogramai
-
Agurkai1.5 kilogramo
-
Pomidorai3 kilogramai
-
Druska4 šaukštai
-
Cukrus2 stiklinės
-
Aliejus1 stiklinė
-
Paprika1 kilogramas
-
Pipiraipagal skonį
-
Lauro lapai5 vnt (1 vnt. stiklainyje)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kopūstą kruopščiai nuplaukite, pašalinkite lapų perteklių ir supjaustykite juostelėmis.
-
2. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
-
Reklama
-
3. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, supjaustykite kubeliais arba juostelėmis pagal pageidavimą.
-
4. Svogūną nulupkite, agurkus nuplaukite, tada viską supjaustykite kubeliais.
-
Reklama
-
5. Pomidorus kelioms minutėms padėkite į verdantį vandenį, tada atvėsinkite, nuimkite odelę ir susmulkinkite peiliu arba trintuvu.
-
6. Tada keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.
-
Reklama
-
7. Kai svogūnai ir morkos apkeps, visas daržoves, prieskonius, druską, cukrų ir augalinį aliejų sudėkite į puodą ir troškinkite, kol suminkštės ant vidutinės ugnies, apie 30-40 min.
-
8. Sterilizuokite stiklainius, kai mišrainė bus paruošta, sudėkite į stiklainius karštą, užsukite stiklainius, apverskite ir užklokite šilta antklode ar rankšluosčiu ir palaukite, kol visiškai atvės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (12 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama