Kopūstų mišrainė žiemai

Kopūstų mišrainė žiemai

4.2 (12 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai skanus ir paprastas kopūstų mišrainės receptas žiemai. Pasigaminti kopūstų mišrainę žiemai nėra sunku! Klasikinį kopūstų mišrainės receptą žiemai visada galite paįvairinti, pridedant, pavyzdžiui, grybų ar baklažanų.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstai
    3 kilogramai
  • Svogūnai
    2 kilogramai
  • Morkos
    2 kilogramai
  • Agurkai
    1.5 kilogramo
  • Pomidorai
    3 kilogramai
  • Druska
    4 šaukštai
  • Cukrus
    2 stiklinės
  • Aliejus
    1 stiklinė
  • Paprika
    1 kilogramas
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapai
    5 vnt (1 vnt. stiklainyje)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kopūstą kruopščiai nuplaukite, pašalinkite lapų perteklių ir supjaustykite juostelėmis.
    1. Kopūstą kruopščiai nuplaukite, pašalinkite lapų perteklių ir supjaustykite juostelėmis.
  • Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
    2. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
  • Reklama
  • Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, supjaustykite kubeliais arba juostelėmis pagal pageidavimą.
    3. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, supjaustykite kubeliais arba juostelėmis pagal pageidavimą.
  • Svogūną nulupkite, agurkus nuplaukite, tada viską supjaustykite kubeliais.
    4. Svogūną nulupkite, agurkus nuplaukite, tada viską supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Pomidorus kelioms minutėms padėkite į verdantį vandenį, tada atvėsinkite, nuimkite odelę ir susmulkinkite peiliu arba trintuvu.
    5. Pomidorus kelioms minutėms padėkite į verdantį vandenį, tada atvėsinkite, nuimkite odelę ir susmulkinkite peiliu arba trintuvu.
  • Tada keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.
    6. Tada keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.
  • Reklama
  • Kai svogūnai ir morkos apkeps, visas daržoves, prieskonius, druską, cukrų ir augalinį aliejų sudėkite į puodą ir troškinkite, kol suminkš...
    7. Kai svogūnai ir morkos apkeps, visas daržoves, prieskonius, druską, cukrų ir augalinį aliejų sudėkite į puodą ir troškinkite, kol suminkštės ant vidutinės ugnies, apie 30-40 min.
  • Sterilizuokite stiklainius, kai mišrainė bus paruošta, sudėkite į stiklainius karštą, užsukite stiklainius, apverskite ir užklokite šilta...
    8. Sterilizuokite stiklainius, kai mišrainė bus paruošta, sudėkite į stiklainius karštą, užsukite stiklainius, apverskite ir užklokite šilta antklode ar rankšluosčiu ir palaukite, kol visiškai atvės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (12 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai