Kopūstų mišrainė žiemai
4 (17 įvertinimai)
								5  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Labai skanus ir paprastas kopūstų mišrainės receptas žiemai. Pasigaminti kopūstų mišrainę žiemai nėra sunku! Klasikinį kopūstų mišrainės receptą žiemai visada galite paįvairinti, pridedant, pavyzdžiui, grybų ar baklažanų.
Paskirtis: Konservavimo receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Kopūstai3 kilogramai
- 
													Svogūnai2 kilogramai
- 
													Morkos2 kilogramai
- 
													Agurkai1.5 kilogramo
- 
													Pomidorai3 kilogramai
- 
													Druska4 šaukštai
- 
													Cukrus2 stiklinės
- 
													Aliejus1 stiklinė
- 
													Paprika1 kilogramas
- 
													Pipiraipagal skonį
- 
													Lauro lapai5 vnt (1 vnt. stiklainyje)
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Kopūstą kruopščiai nuplaukite, pašalinkite lapų perteklių ir supjaustykite juostelėmis. 1. Kopūstą kruopščiai nuplaukite, pašalinkite lapų perteklių ir supjaustykite juostelėmis.
- 
                                                     2. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite. 2. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, supjaustykite kubeliais arba juostelėmis pagal pageidavimą. 3. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, supjaustykite kubeliais arba juostelėmis pagal pageidavimą.
- 
                                                     4. Svogūną nulupkite, agurkus nuplaukite, tada viską supjaustykite kubeliais. 4. Svogūną nulupkite, agurkus nuplaukite, tada viską supjaustykite kubeliais.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Pomidorus kelioms minutėms padėkite į verdantį vandenį, tada atvėsinkite, nuimkite odelę ir susmulkinkite peiliu arba trintuvu. 5. Pomidorus kelioms minutėms padėkite į verdantį vandenį, tada atvėsinkite, nuimkite odelę ir susmulkinkite peiliu arba trintuvu.
- 
                                                     6. Tada keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas. 6. Tada keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Kai svogūnai ir morkos apkeps, visas daržoves, prieskonius, druską, cukrų ir augalinį aliejų sudėkite į puodą ir troškinkite, kol suminkštės ant vidutinės ugnies, apie 30-40 min. 7. Kai svogūnai ir morkos apkeps, visas daržoves, prieskonius, druską, cukrų ir augalinį aliejų sudėkite į puodą ir troškinkite, kol suminkštės ant vidutinės ugnies, apie 30-40 min.
- 
                                                     8. Sterilizuokite stiklainius, kai mišrainė bus paruošta, sudėkite į stiklainius karštą, užsukite stiklainius, apverskite ir užklokite šilta antklode ar rankšluosčiu ir palaukite, kol visiškai atvės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (17 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 8. Sterilizuokite stiklainius, kai mišrainė bus paruošta, sudėkite į stiklainius karštą, užsukite stiklainius, apverskite ir užklokite šilta antklode ar rankšluosčiu ir palaukite, kol visiškai atvės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (17 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















