Brokolių sriuba

Brokolių sriuba

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Gardi brokolių sriuba... Kas gali būti geriau ir sveikiau pavasarį ir vasarą? Labai lengvai ir greitai paruošiama kreminė sriuba, kuri iškart suvalgoma. Žolelės, grietinėlė ir prieskoniai – nieko papildomo! Kartais labai norisi pamaloninti savo artimuosius nauju ir sveiku patiekalu, todėl nusprendžiau pasidalinti su jumis ir papasakoti, kaip pasigaminti skanią brokolių sriubą. Iš esmės tai yra grietinėlės sriuba, kurioje gausu maistinių medžiagų ir vitaminų. Brokolių ir prieskonių dėka sriuba pasirodo labai skani, o maloni žalia spalva užkariaus kiekvieną! Šią sriubą galima patiekti su grietinėle, žolelėmis ir baltos duonos trupiniais. Sriubos konsistencija priklauso nuo jūsų asmeninių pageidavimų.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Brokoliai
    400 gramų
  • Porai
    150 gramų
  • Žalumynai
    20 gramų
  • Aliejus
    30 gramų
  • Sviestas
    30 gramų
  • Grietinėlė 15%
    400 mililitrų
  • Aštrieji baltieji pipirai
    pagal skonį
  • Muskato riešutas
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Atskirkite minkštąją brokolių dalį nuo šaknų. Porą supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    1. Atskirkite minkštąją brokolių dalį nuo šaknų. Porą supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Porus pakepinkite alyvuogių aliejuje ir svieste iki skaidrumo. Toliau suberkite brokolius ir nuolat maišydami leiskite šiek tiek apkepti....
    2. Porus pakepinkite alyvuogių aliejuje ir svieste iki skaidrumo. Toliau suberkite brokolius ir nuolat maišydami leiskite šiek tiek apkepti. Įberkite druskos.
  • Reklama
  • Toliau įpilkite verdančio vandens, kad brokolius šiek tiek apsemtų. Virkite sriubą ant silpnos ugnies, neuždengę, apie 20 minučių.
    3. Toliau įpilkite verdančio vandens, kad brokolius šiek tiek apsemtų. Virkite sriubą ant silpnos ugnies, neuždengę, apie 20 minučių.
  • Masę sutrinkite trintuvu. Supilkite karštą grietinėlę ir maišykite, kol pasieksite norimą konsistenciją. Leiskite sriubai vėl užvirti, su...
    4. Masę sutrinkite trintuvu. Supilkite karštą grietinėlę ir maišykite, kol pasieksite norimą konsistenciją. Leiskite sriubai vėl užvirti, suberkite prieskonius.
  • Reklama
  • Po to palikite sriubą 5 minutes ir patiekite. Gero apetito!
    5. Po to palikite sriubą 5 minutes ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai