Skaniausi Ukrainietiški barščiai

Skaniausi Ukrainietiški barščiai

4.0 (26 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Noriu parodyti jums paprastą nuoseklų metodą, kaip išvirti skaniausius barščius. Sotus, tirpstantis burnoje ir teikiantis pasitenkinimo... puiki idėja visai šeimai! Šis patiekalas – Ukrainos virtuvės akcentas, kuris tikriausiai žinomas visame pasaulyje. Nepaisant įsitikinimo, kad kiekviena šeimininkė turi savo unikalius barščius, noriu su jumis pasidalinti receptu, kuris tikrai taps jūsų mėgstamiausiu. Pats procesas negali būti vadinamas sudėtingu, todėl net jauni ir nepatyrę virėjai gali drąsiai išbandyti savo jėgas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsas
    400~450 gramų (jautiena, kiauliena, vištiena)
  • Bulvės
    4 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Burokėliai
    3 vnt
  • Kopūstai
    1 / 2
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Actas
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska, pipirai, augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Vanduo
    3~4 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Štai mums reikalingų ingredientų rinkinys.
    1. Štai mums reikalingų ingredientų rinkinys.
  • Pirmiausia reikia išvirti sultinį. Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir virk...
    2. Pirmiausia reikia išvirti sultinį. Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite, kol mėsa suminkštės (laikas priklauso nuo to, kokią mėsos rūšį pasirinkote). Baigę mėsą atsargiai išimkite iš sultinio.
  • Reklama
  • Jei norite, sultinį nukoškite. Pagardinkite pagal skonį ir sudėkite į jį kubeliais pjaustytas bulves. Virkite apie 10-12 minučių.
    3. Jei norite, sultinį nukoškite. Pagardinkite pagal skonį ir sudėkite į jį kubeliais pjaustytas bulves. Virkite apie 10-12 minučių.
  • Svogūną su morkomis nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.
    4. Svogūną su morkomis nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Apkeptas daržoves ir smulkiai pjaustytus kopūstus suberkite į puodą su sultiniu.
    5. Apkeptas daržoves ir smulkiai pjaustytus kopūstus suberkite į puodą su sultiniu.
  • Tuo tarpu į keptuvę įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir suberkite tarkuotus burokėlius. Pakepinkite porą minučių ir įpilkite acto. Troškin...
    6. Tuo tarpu į keptuvę įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir suberkite tarkuotus burokėlius. Pakepinkite porą minučių ir įpilkite acto. Troškinkite dar 5 minutes, tada sudėkite pomidorų pastą. Troškinkite dar 5-7 minutes ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Į sultinį sudėkite mėsą, supjaustę porcijomis, sudėkite ir burokėlius.
    7. Į sultinį sudėkite mėsą, supjaustę porcijomis, sudėkite ir burokėlius.
  • Pagal skonį įberkite druskos, pipirų, cukraus ir česnako. Virkite dar 7-10 minučių, kol bulvės išvirs. Tada nukelkite nuo ugnies, uždenki...
    8. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų, cukraus ir česnako. Virkite dar 7-10 minučių, kol bulvės išvirs. Tada nukelkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite pusvalandžiui. Prieš patiekdami galite pridėti žolelių ir grietinės. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.0/5 (26 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai