Skaniausi Ukrainietiški barščiai

Skaniausi Ukrainietiški barščiai

4.5 (2 įvertinimai)

6-8

Porcijos

1 val. 30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Noriu parodyti jums paprastą nuoseklų metodą, kaip išvirti skaniausius barščius. Sotus, tirpstantis burnoje ir teikiantis pasitenkinimo... puiki idėja visai šeimai! Šis patiekalas – Ukrainos virtuvės akcentas, kuris tikriausiai žinomas visame pasaulyje. Nepaisant įsitikinimo, kad kiekviena šeimininkė turi savo unikalius barščius, noriu su jumis pasidalinti receptu, kuris tikrai taps jūsų mėgstamiausiu. Pats procesas negali būti vadinamas sudėtingu, todėl net jauni ir nepatyrę virėjai gali drąsiai išbandyti savo jėgas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingridientus: # / # Mėsa
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsas
    400~450 gramų (jautiena, kiauliena, vištiena)
  • Bulvės
    4 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Burokėliai
    3 vnt
  • Kopūstai
    1 / 2
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Actas
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska, pipirai, augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Vanduo
    3~4 litrai
  • Kaip pagaminti

  • Skaniausi Ukrainietiški barščiai
    1. Štai mums reikalingų ingredientų rinkinys.
  • Skaniausi Ukrainietiški barščiai
    2. Pirmiausia reikia išvirti sultinį. Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite, kol mėsa suminkštės (laikas priklauso nuo to, kokią mėsos rūšį pasirinkote). Baigę mėsą atsargiai išimkite iš sultinio.
  • Skaniausi Ukrainietiški barščiai
    3. Jei norite, sultinį nukoškite. Pagardinkite pagal skonį ir sudėkite į jį kubeliais pjaustytas bulves. Virkite apie 10-12 minučių.
  • Skaniausi Ukrainietiški barščiai
    4. Svogūną su morkomis nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.
  • Skaniausi Ukrainietiški barščiai
    5. Apkeptas daržoves ir smulkiai pjaustytus kopūstus suberkite į puodą su sultiniu.
  • Skaniausi Ukrainietiški barščiai
    6. Tuo tarpu į keptuvę įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir suberkite tarkuotus burokėlius. Pakepinkite porą minučių ir įpilkite acto. Troškinkite dar 5 minutes, tada sudėkite pomidorų pastą. Troškinkite dar 5-7 minutes ant silpnos ugnies.
  • Skaniausi Ukrainietiški barščiai
    7. Į sultinį sudėkite mėsą, supjaustę porcijomis, sudėkite ir burokėlius.
  • Skaniausi Ukrainietiški barščiai
    8. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų, cukraus ir česnako. Virkite dar 7-10 minučių, kol bulvės išvirs. Tada nukelkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite pusvalandžiui. Prieš patiekdami galite pridėti žolelių ir grietinės. Gero apetito!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai