Skaniausi Ukrainietiški barščiai
4.0 (26 įvertinimai)
6-8 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Noriu parodyti jums paprastą nuoseklų metodą, kaip išvirti skaniausius barščius. Sotus, tirpstantis burnoje ir teikiantis pasitenkinimo... puiki idėja visai šeimai! Šis patiekalas – Ukrainos virtuvės akcentas, kuris tikriausiai žinomas visame pasaulyje. Nepaisant įsitikinimo, kad kiekviena šeimininkė turi savo unikalius barščius, noriu su jumis pasidalinti receptu, kuris tikrai taps jūsų mėgstamiausiu. Pats procesas negali būti vadinamas sudėtingu, todėl net jauni ir nepatyrę virėjai gali drąsiai išbandyti savo jėgas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsas400~450 gramų (jautiena, kiauliena, vištiena)
-
Bulvės4 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Burokėliai3 vnt
-
Kopūstai1 / 2
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Actas1 valgomasis šaukštas
-
Druska, pipirai, augalinis aliejuspagal skonį
-
Vanduo3~4 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Štai mums reikalingų ingredientų rinkinys.
-
2. Pirmiausia reikia išvirti sultinį. Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite, kol mėsa suminkštės (laikas priklauso nuo to, kokią mėsos rūšį pasirinkote). Baigę mėsą atsargiai išimkite iš sultinio.
-
Reklama
-
3. Jei norite, sultinį nukoškite. Pagardinkite pagal skonį ir sudėkite į jį kubeliais pjaustytas bulves. Virkite apie 10-12 minučių.
-
4. Svogūną su morkomis nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.
-
Reklama
-
5. Apkeptas daržoves ir smulkiai pjaustytus kopūstus suberkite į puodą su sultiniu.
-
6. Tuo tarpu į keptuvę įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir suberkite tarkuotus burokėlius. Pakepinkite porą minučių ir įpilkite acto. Troškinkite dar 5 minutes, tada sudėkite pomidorų pastą. Troškinkite dar 5-7 minutes ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
7. Į sultinį sudėkite mėsą, supjaustę porcijomis, sudėkite ir burokėlius.
-
8. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų, cukraus ir česnako. Virkite dar 7-10 minučių, kol bulvės išvirs. Tada nukelkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite pusvalandžiui. Prieš patiekdami galite pridėti žolelių ir grietinės. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.0/5 (26 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama